Boyunuz Kaç ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• Kullanılan toplam oy
    48
160-169 arasını işaretlemişim. Keşke belirtseymişim konuda.
Hala aynı aralıktayım.

Neyse bulamadım metreyi, sonra ölçerim.

1.83 boyun uzunluğundan çok işlevi önemli

1.75.
Tipik Türk erkeği standartlarındayım. Baya ağırlık da kaldırıyorum kısalmam inşallah.

Ben boya çok önem veririm. O yüzden üniv 3. Sınıfta sınıfta başladım spora boyuma bi set oluşturmasın diye.
zaten sporu da öyle çok yapamadım.

Ben de çok önem verirdim, sıkıntı yapardım bir aralar ama sonraları kendimle barışık olmayı öğrendim. Sonuçta 1.60 falan da olabilirdim ideal bir boyum var şu an.
Tabii genetik faktörlerin de önüne geçemiyorsun babam 1.64, annem de 1.54 olunca fazla uzamam beklenemezdi.
Sporu da 1 senedir yapıyorum ben de. Baktım uzamıyorum gecikmeden vücut yapayım dedim.

Ben de çok önem verirdim, sıkıntı yapardım bir aralar ama sonraları kendimle barışık olmayı öğrendim. Sonuçta 1.60 falan da olabilirdim ideal bir boyum var şu an.
Tabii genetik faktörlerin de önüne geçemiyorsun babam 1.64, annem de 1.54 olunca fazla uzamam beklenemezdi.
Sporu da 1 senedir yapıyorum ben de. Baktım uzamıyorum gecikmeden vücut yapayım dedim.

O zaman senin boyun gene iyi aile standartlarına göre.
iyi yapmışsın vücut çalışması iyidir de bana göre çok değildir. Aşırı halsiz oluyodum ben yaptığım da, feleğim şaşıyodu.
hafif biraz kas yaptım bıraktım.
senin ne alemde ?

Boyum sabit durmuyor bir türlü
bir ara 175 cm idim sonra 168 e indim şuanda ise 173 cm
şaka gibi ama gerçek

200 olmak isterdim boyumu kısa buluyorum

Göğüs sağlam da karın için biraz daha kardiyoya yoğunlaşmam lazım yemeyi çok seven bi kişiliğim.
Haftanın 4 günü spordayım zaten baya da ağır çalışıyorum fite yakın bir vücudum var işte.
Ama kol kası istediğim gibi çıkmıyor. Ne kadar bassam da kol büyümüyor yani genetik herhalde.