Bomba 24.Bölüm

25.BÖLÜM FRAGMANI

Samet telsizden Polat’a çağrı yapmaktadır.Müntaz ne derse Samet’te onu taklit etmektedir.
Polat:Geliyoruz hemen Samet abi sen o mağaradan hiçbir yere ayrılma
General: Polat ne oluyor oğlum
Polat:Bulduk komutanım bulduk Samet abiyi bulduk teröristler peşindeymiş kaçmış Yacak mağarasına sığınmış hemen çıkmamız lazım
General:Bu bir tuzakta olabilir Polat çok dikkatli olmalısınız

Müntazlar tuzakta beklerken kamp havaya uçar.Müntazlar sesi duymuştur.
Maskeli:Ne oluyo lan böyle
Harun:Kamptan geldi abi bu ses
Müntaz: Telsizden ulaşın la şunlara
Harun telsizi alarak kamptakilere telsizden çağrı yapmaktadır.Bombaların patlaması sonucu ağır yaralı ve yerde olan biri telsize cevap verir.
-Kampı patlattılar
Harun:Kim patlattı lan,söylee
-Sa,sam

BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA...

@gözlemci @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @aserat54 @Harunnn60 @pompy @papuleoo @eros @Yiğitt
aaa bu bölümde yokum 3 bölümdür yokum nerelerdeyim ben 🙂🙂🙂

İşte bu be dizimi ezmeyin :bhr:
@Çiğdem- sende dizini yarin yayinla ayol yani cuma veya cumartesi dışında her gün yayinlayabilirsin ama yarin istiyorum :)
cuma yayınlıcaktım sorgu odasında olduğum için erteledim bu hafta içine kaldı yanı 🙂🙂

aaa bu bölümde yokum 3 bölümdür yokum nerelerdeyim ben 🙂🙂🙂

cuma yayınlıcaktım sorgu odasında olduğum için erteledim bu hafta içine kaldı yanı 🙂🙂
bu bölümde yine sadece adın geçecek ama maskeli yerini buluyor ve peşine düşecek sen de diğer bölümden itibaren varsın :)

dizinin finalini sakın cuma günü yayınlama :(

Bölüm gayet iyi olmuş,
Enver karakterine bayılıyorum, Müntaz karakterine o kadar gıcık oluyorum. :(
Ellerine sağlık.
Yeni bölümü merakla bekliyorum. :)

bu bölümde yine sadece adın geçecek ama maskeli yerini buluyor ve peşine düşecek sen de diğer bölümden itibaren varsın :)

dizinin finalini sakın cuma günü yayınlama :(
yok yayınlamam sorgu odası olduğundan yayınlamamıstım bu hafta içi bakacam artık pazartesi perşembe arası 🙂🙂