Ayol kamptakilerin suçu neydi de patlattinfragmana yorumun ne ?
teröristti kamptakiler ondan daha büyük ne suçu olabilirAyol kamptakilerin suçu neydi de patlattin
Anladim ama dizide kim terör anlamiyorum ki benteröristti kamptakiler ondan daha büyük ne suçu olabilir
aa vallahi mi nasıl anlamassın bu müntaz,maskeli,harun,enver adamları terörist işteAnladim ama dizide kim terör anlamiyorum ki ben
Anladim ben polatida terörist saniyodumaa vallahi mi nasıl anlamassın bu müntaz,maskeli,harun,enver adamları terörist işte
bir daha dikkatli oku sendeAnladim ben polatida terörist saniyodum
Yaptım bu bölüme yorumumu.bölüme hala yorumunu yapmadın
Okurum merak etme zaten dizinin ilk 5 bölümünü okudum sonra 2. Sezondan okumaya başladım belki o arada olmustur ne olduysabir daha dikkatli oku sende
bu bölüme yapmamıştın,geçen haftayla karıştırdın galibaYaptım bu bölüme yorumumu.
Eğer yorum gelmemisse pardon fakat son bölümü hatırlıyorum, muhteşem olmuş.
evet o arada kaçırdın galibaOkurum merak etme zaten dizinin ilk 5 bölümünü okudum sonra 2. Sezondan okumaya başladım belki o arada olmustur ne olduysa
Yok!bu bölüme yapmamıştın,geçen haftayla karıştırdın galiba
tamam,yorumunu şimdi yap o zamanYok!
Bu bölüme dün seneryoyu okuyup yorum attım fakat internet o kadar yavaştı'ki yorum gelmemiş .[emoji18]
aaa bu bölümde yokum 3 bölümdür yokum nerelerdeyim ben 🙂🙂🙂25.BÖLÜM FRAGMANI
Samet telsizden Polat’a çağrı yapmaktadır.Müntaz ne derse Samet’te onu taklit etmektedir.
Polat:Geliyoruz hemen Samet abi sen o mağaradan hiçbir yere ayrılma
General: Polat ne oluyor oğlum
Polat:Bulduk komutanım bulduk Samet abiyi bulduk teröristler peşindeymiş kaçmış Yacak mağarasına sığınmış hemen çıkmamız lazım
General:Bu bir tuzakta olabilir Polat çok dikkatli olmalısınız
Müntazlar tuzakta beklerken kamp havaya uçar.Müntazlar sesi duymuştur.
Maskeli:Ne oluyo lan böyle
Harun:Kamptan geldi abi bu ses
Müntaz: Telsizden ulaşın la şunlara
Harun telsizi alarak kamptakilere telsizden çağrı yapmaktadır.Bombaların patlaması sonucu ağır yaralı ve yerde olan biri telsize cevap verir.
-Kampı patlattılar
Harun:Kim patlattı lan,söylee
-Sa,sam
BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA...
@gözlemci @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @aserat54 @Harunnn60 @pompy @papuleoo @eros @Yiğitt
cuma yayınlıcaktım sorgu odasında olduğum için erteledim bu hafta içine kaldı yanı 🙂🙂İşte bu be dizimi ezmeyin
@Çiğdem- sende dizini yarin yayinla ayol yani cuma veya cumartesi dışında her gün yayinlayabilirsin ama yarin istiyorum
Bekliyorumaaa bu bölümde yokum 3 bölümdür yokum nerelerdeyim ben 🙂🙂🙂
cuma yayınlıcaktım sorgu odasında olduğum için erteledim bu hafta içine kaldı yanı 🙂🙂
bu bölümde yine sadece adın geçecek ama maskeli yerini buluyor ve peşine düşecek sen de diğer bölümden itibaren varsınaaa bu bölümde yokum 3 bölümdür yokum nerelerdeyim ben 🙂🙂🙂
cuma yayınlıcaktım sorgu odasında olduğum için erteledim bu hafta içine kaldı yanı 🙂🙂
sağol beğenmene sevindimBölüm gayet iyi olmuş,
Enver karakterine bayılıyorum, Müntaz karakterine o kadar gıcık oluyorum.
Ellerine sağlık.
Yeni bölümü merakla bekliyorum.
yok yayınlamam sorgu odası olduğundan yayınlamamıstım bu hafta içi bakacam artık pazartesi perşembe arası 🙂🙂bu bölümde yine sadece adın geçecek ama maskeli yerini buluyor ve peşine düşecek sen de diğer bölümden itibaren varsın
dizinin finalini sakın cuma günü yayınlama