tamam bekliyorum yorumunucnm sorgu doasındayım sonra bakıcam senaryolara 🙂🙂
maskeli diğer bölümde yine peşine düşecek müntazdan gizli olarak seni takip ettirdiği biri var @Maskeli Fedai@kvp-medya son 2 bölümdür yokum bu bölümdede sadece ismim geçti
ama @Maskeli Fedai peşimi braktı bir dahakı bölüme rahatça ortaya çıkabilirim bence
sağol aga beğenmene sevindimGene harika bir bölüm olmuş Sonu da süper bitti ama Burhan'a üzüldüm Samet iyi rol yapıyor güzeldi eline sağlık
sağol@kvp-medya güzel olmuş
Bekliyorum küçük ağada senin senaryona gönderme yapacak bir dizi hemde gerçekte bir dizi25.BÖLÜM FRAGMANI
Samet telsizden Polat’a çağrı yapmaktadır.Müntaz ne derse Samet’te onu taklit etmektedir.
Polat:Geliyoruz hemen Samet abi sEn o mağaradan hiçbir yere ayrılma
General: Polat ne oluyor oğlum
Polat:Bulduk komutanım bulduk Samet abiyi bulduk teröristler peşindeymiş kaçmış Yacak mağarasına sığınmış hemen çıkmamız lazım
General:Bu bir tuzakta olabilir Polat çok dikkatli olmalısınız
Müntazlar tuzakta beklerken kamp havaya uçar.Müntazlar sesi duymuştur.
Maskeli:Ne oluyo lan böyle
Harun:Kamptan geldi abi bu ses
Müntaz: Telsizden ulaşın la şunlara
Harun telsizi alarak kamptakilere telsizden çağrı yapmaktadır.Bombaların patlaması sonucu ağır yaralı ve yerde olan biri telsize cevap verir.
-Kampı patlattılar
Harun:Kim patlattı lan,söylee
-Sa,sam
BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA...
@gözlemci @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @aserat54 @Harunnn60 @pompy @papuleoo @eros @Yiğitt
nasıl yani ?Bekliyorum küçük ağada senin senaryona gönderme yapacak bir dizi hemde gerçekte bir dizi
Küçük ağa senin seyrettiğin diziye sungurlara gönderme yapıcaknasıl yani ?
nerden biliyorsunKüçük ağa senin seyrettiğin diziye sungurlara gönderme yapıcak
özel harekat hangi dizinin konusubunla sungurların ne alakası var ?
İşte bu be dizimi ezmeyinbomba cumartesi gununde beklenen ilgiyi goremeyince tekrar eski gunu ve saatine geri dondu.bomba 25.bolum itibariyle cuma 20.00'de..
@gözlemci @Çiğdem- @Maskeli Fedai @cookies @Harunnn60 @pompy @papuleoo @eros @Yiğitt
@aserat54
fragmana yorumun ne ?İşte bu be dizimi ezmeyin
@Çiğdem- sende dizini yarin yayinla ayol yani cuma veya cumartesi dışında her gün yayinlayabilirsin ama yarin istiyorum