tamam bekliyorum yorumunucnm sorgu doasındayım sonra bakıcam senaryolara 🙂🙂
maskeli diğer bölümde yine peşine düşecek müntazdan gizli olarak seni takip ettirdiği biri var@kvp-medya son 2 bölümdür yokum bu bölümdede sadece ismim geçti
ama @Maskeli Fedai peşimi braktı bir dahakı bölüme rahatça ortaya çıkabilirim bence![]()
sağol aga beğenmene sevindimGene harika bir bölüm olmuşSonu da süper bitti ama Burhan'a üzüldüm Samet iyi rol yapıyor
güzeldi eline sağlık
sağol@kvp-medya güzel olmuş![]()
Bekliyorum küçük ağada senin senaryona gönderme yapacak bir dizi hemde gerçekte bir dizi25.BÖLÜM FRAGMANI
Samet telsizden Polat’a çağrı yapmaktadır.Müntaz ne derse Samet’te onu taklit etmektedir.
Polat:Geliyoruz hemen Samet abi sEn o mağaradan hiçbir yere ayrılma
General: Polat ne oluyor oğlum
Polat:Bulduk komutanım bulduk Samet abiyi bulduk teröristler peşindeymiş kaçmış Yacak mağarasına sığınmış hemen çıkmamız lazım
General:Bu bir tuzakta olabilir Polat çok dikkatli olmalısınız
Müntazlar tuzakta beklerken kamp havaya uçar.Müntazlar sesi duymuştur.
Maskeli:Ne oluyo lan böyle
Harun:Kamptan geldi abi bu ses
Müntaz: Telsizden ulaşın la şunlara
Harun telsizi alarak kamptakilere telsizden çağrı yapmaktadır.Bombaların patlaması sonucu ağır yaralı ve yerde olan biri telsize cevap verir.
-Kampı patlattılar
Harun:Kim patlattı lan,söylee
-Sa,sam
BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA...
@gözlemci @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @aserat54 @Harunnn60 @pompy @papuleoo @eros @Yiğitt
nasıl yani ?Bekliyorum küçük ağada senin senaryona gönderme yapacak bir dizi hemde gerçekte bir dizi
Küçük ağa senin seyrettiğin diziye sungurlara gönderme yapıcaknasıl yani ?
nerden biliyorsunKüçük ağa senin seyrettiğin diziye sungurlara gönderme yapıcak
özel harekat hangi dizinin konusubunla sungurların ne alakası var ?
İşte bu be dizimi ezmeyinbomba cumartesi gununde beklenen ilgiyi goremeyince tekrar eski gunu ve saatine geri dondu.bomba 25.bolum itibariyle cuma 20.00'de..
@gözlemci @Çiğdem- @Maskeli Fedai @cookies @Harunnn60 @pompy @papuleoo @eros @Yiğitt
@aserat54
fragmana yorumun ne ?İşte bu be dizimi ezmeyin
@Çiğdem- sende dizini yarin yayinla ayol yani cuma veya cumartesi dışında her gün yayinlayabilirsin ama yarin istiyorum![]()