Zaten sincap cnm Sana öyle bakıyorumBen sincap zannettim
Zaten sincap cnm Sana öyle bakıyorumBen sincap zannettim
Tavşan dedin sanki.Zaten sincap cnm Sana öyle bakıyorum
xemreccin linkinde tavşan var yazdı mesajla uyuşmuyor her tarafını gördüm adamın diyip dev tavşan linki atmış @xemrexxxTavşan dedin sanki.
Sensin kadın .ss o koskoca İngiltere iç işleri bakanı @Harunnn60 @serhatt @ForumdashArkadakı tuhaf kadını tutar @xemrexxx
Bu karta kadın demek iltifat olur
beklemıyordum. Suikasti bu şekilde yorumlamak belkide yorumlamak sıkıcıydı.Ben 2 gündür izliyorum zaten sormuştum konusu varmı diye Dizinin politika üzerinden gitmesi sıkıcı malasef. Bu gece 3.bölümü izlerim.
Topluca hemen bitiriyor yorumsuz bunla destere olmadan dizi izleyemicez analsılan o varkan uyuyor biraz @Harunnn60Bodyguard (1.Sezon)
Sonunda izledim. 3-4 gündür ite kaka istediğim verimi finalde alabildim ancak. Ekleyecek bişey yok aslında.Şurada kırmızıladiğim yerdeki gibi
beklemıyordum. Suikasti bu şekilde yorumlamak belkide yorumlamak sıkıcıydı.
İlk 4 bölüm sıkıcı olsa da 5 idare eder, 6 güzel bir final olmuştu. Tavsiye edermiyim birisine(?) Canım küfür cektiyse o zaman ederim
Son bölüm hatrına 5/10
Sen tavsiye et , izleyen beğense de ben sana küfür ederim aklın kalmasinBodyguard (1.Sezon)
Sonunda izledim. 3-4 gündür ite kaka istediğim verimi finalde alabildim ancak. Ekleyecek bişey yok aslında.Şurada kırmızıladiğim yerdeki gibi
beklemıyordum. Suikasti bu şekilde yorumlamak belkide yorumlamak sıkıcıydı.
İlk 4 bölüm sıkıcı olsa da 5 idare eder, 6 güzel bir final olmuştu. Tavsiye edermiyim birisine(?) Canım küfür cektiyse o zaman ederim
Son bölüm hatrına 5/10
Git bi izle bakalım her bölümü yorumlayacak ne buluacaksınTopluca hemen bitiriyor yorumsuz bunla destere olmadan dizi izleyemicez analsılan o varkan uyuyor biraz @Harunnn60
Ben buna bakıcam Başrolde ki oğlan iyi gibi @xemrexxxTopluca hemen bitiriyor yorumsuz bunla destere olmadan dizi izleyemicez analsılan o varkan uyuyor biraz @Harunnn60
Sen de herifini izletecek adam arıyorsun Ben izledim tamam beğenmedim yine zevksizliğinle öndesinSen tavsiye et , izleyen beğense de ben sana küfür ederim aklın kalmasin
İnanıyormusun Öndeki erkek için izlicekti. GoT'taki herifi çünkü@xemrexxx Şu arkadakı tuhaf kadın için izleyecekti
@ozgur2113 de beğenmiş Senin yorumlarından sonra hevesim kaçmıştı şimdi arttı.adfasghfjaskfkasdjhadasfaksldaDHGASFSDVKŞASD Beğendin mi yaptiğini müritlerin var @xemrexxx
Cidden beğenmiş mi😱 Tamam her bölümü inci gibi dizilmiş satırlarınla yorumla lütfen okuyacam@ozgur2113 de beğenmiş Senin yorumlarından sonra hevesim kaçmıştı şimdi arttı.
Got tan sonra bişiler yapmış kendine herhalde @Çiğdem- ve @serhatt gibiler peşini bıraksın diyeİnanıyormusun Öndeki erkek için izlicekti. GoT'taki herifi çünkü
Bu dizilerde beğeni önemli değil zaten maksimum 8 bölüm oluyorlar 1 günde bile bitirebilirsinSen de herifini izletecek adam arıyorsun Ben izledim tamam beğenmedim yine zevksizliğinle öndesin
Ben bişey görmedim. Dur izlemediysen seni üzücek haberler verim