Zaten iyi yanı 6 bölüm olması. Final bölümü beğendim tek o da 6/1 iyi oranBu dizilerde beğeni önemli değil zaten maksimum 8 bölüm oluyorlar 1 günde bile bitirebilirsin
Zaten iyi yanı 6 bölüm olması. Final bölümü beğendim tek o da 6/1 iyi oranBu dizilerde beğeni önemli değil zaten maksimum 8 bölüm oluyorlar 1 günde bile bitirebilirsin
Hayatim CW dizilerinin çoğunu izleyenlerin diğer dizilere yaptığı yorumlar geçersiz zaten o yüzden istediğini deZaten iyi yanı 6 bölüm olması. Final bölümü beğendim tek o da 6/1 iyi oran
Got ta daha gençken göreceğimizi gorduk ayolBen bişey görmedim. Dur izlemediysen seni üzücek haberler verim
Dizide tek bir sahne var senin beklediğin. Diğer sahneler sanki atvde dizikiler gibi
Olsun daha geçenlerde olgun sevdiğini söylemiştinGot ta daha gençken göreceğimizi gorduk ayol
Britanyalilar erken olgunlaşiyor sen anlamazsınOlsun daha geçenlerde olgun sevdiğini söylemiştin
Uslanmaz bir arsızsın Daha bi post öncesi istemezük diyordun Şimdi kabulümdür moduna geçtinBritanyalilar erken olgunlaşiyor sen anlamazsın
O sen olgun sevdiğimi soyleyip kendini bana yamamaya çalışmadan önceydiUslanmaz bir arsızsın Daha bi post öncesi istemezük diyordun Şimdi kabulümdür moduna geçtin
Ayyy şimdi sen beni gece ruyanda da görürsün tamam fazla ilerlemesin sohbetO sen olgun sevdiğimi soyleyip kendini bana yamamaya çalışmadan önceydi
Bu gece rüyamda origin e adadim ; uzay gemisindeyiz kaçacak yeriniz yok hepinizi öldürücem ; sen @serhatt @Çiğdem- @Harunnn60 @MasacRE- @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @Dosi ..Ayyy şimdi sen beni gece ruyanda da görürsün tamam fazla ilerlemesin sohbet
Uzay maceralı bir film atardım buraya da konunun başliğini sadece BODY yapalımBu gece rüyamda origin e adadim ; uzay gemisindeyiz kaçacak yeriniz yok hepinizi öldürücem ; sen @serhatt @Çiğdem- @Harunnn60 @MasacRE- @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @Dosi ..
Bu gece rüyamda origin e adadim ; uzay gemisindeyiz kaçacak yeriniz yok hepinizi öldürücem ; sen @serhatt @Çiğdem- @Harunnn60 @MasacRE- @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @Dosi ..
Eskici yokken yine cilveleşmeye baslamıssınızAyyy şimdi sen beni gece ruyanda da görürsün tamam fazla ilerlemesin sohbet
Maşallah p*rno koleksiyonun @Çiğdem- inkinden geniş galibaUzay maceralı bir film atardım buraya da konunun başliğini sadece BODY yapalım
Ayol adı Faruk olan biriyle cilvelesmemEskici yokken yine cilveleşmeye baslamıssınız
Kıskanma bacım kırmızı kar yagdiğinda bile onla romantik an yaşamam İçin ferah olsunEskici yokken yine cilveleşmeye baslamıssınız
Maşallah p*rno koleksiyonun @Çiğdem- inkinden geniş galiba
Kıskanma bacım kırmızı kar yagdiğinda bile onla romantik an yaşamam İçin ferah olsun
Bir ara koleksiyonumu gösterim sana
Ben abimi eskciye saklıyorumAyol adı Faruk olan biriyle cilvelesmem
Tövbe estafururrllah 😱😱😱 @Forumdash @serhattKiz hazır konusu gelmişken içerde nin p*rno versiyonu çıkmış izledin mi @Çiğdem- @serhatt @MasacRE- @MEnes @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @Dosi @Billy Kane @Maskeli Fedai
Kim "İçeri" giriyor Yok izlemedim. like it, share itKiz hazır konusu gelmişken içerde nin p*rno versiyonu çıkmış izledin mi @Çiğdem- @serhatt @MasacRE- @MEnes @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @Dosi @Billy Kane @Maskeli Fedai
Burhana bile koşa koşa giderim ama sana ı-ı-ıhh
Yok gii eskiciye saklıyorum Faruk abimi diyince Burhan gibi bakir sandık seniKim "İçeri" giriyor Yok izlemedim. like it, share it
Burhana bile koşa koşa giderim ama sana ı-ı-ıhh