Zaten sincap cnmBen sincap zannettim![]()
Zaten sincap cnmBen sincap zannettim![]()
Tavşan dedin sanki.Zaten sincap cnmSana öyle bakıyorum
![]()
![]()
![]()
xemreccin linkinde tavşan var yazdı mesajla uyuşmuyor her tarafını gördüm adamın diyip dev tavşan linki atmışTavşan dedin sanki.![]()
Sensin kadın .ss o koskoca İngiltere iç işleri bakanıArkadakı tuhaf kadını tutar @xemrexxx![]()
Bu karta kadın demek iltifat olur
beklemıyordum. Suikasti bu şekilde yorumlamak belkide yorumlamak sıkıcıydı.Ben 2 gündür izliyorum zaten sormuştum konusu varmı diyeDizinin politika üzerinden gitmesi sıkıcı malasef. Bu gece 3.bölümü izlerim.
Topluca hemen bitiriyor yorumsuz bunla destere olmadan dizi izleyemicez analsılan o varkan uyuyor birazBodyguard (1.Sezon)
Sonunda izledim. 3-4 gündür ite kaka istediğim verimi finalde alabildim ancak. Ekleyecek bişey yok aslında.Şurada kırmızıladiğim yerdeki gibi
beklemıyordum. Suikasti bu şekilde yorumlamak belkide yorumlamak sıkıcıydı.
İlk 4 bölüm sıkıcı olsa da 5 idare eder, 6 güzel bir final olmuştu. Tavsiye edermiyim birisine(?) Canım küfür cektiyse o zaman ederim
Son bölüm hatrına 5/10
Sen tavsiye et , izleyen beğense de ben sana küfür ederim aklın kalmasinBodyguard (1.Sezon)
Sonunda izledim. 3-4 gündür ite kaka istediğim verimi finalde alabildim ancak. Ekleyecek bişey yok aslında.Şurada kırmızıladiğim yerdeki gibi
beklemıyordum. Suikasti bu şekilde yorumlamak belkide yorumlamak sıkıcıydı.
İlk 4 bölüm sıkıcı olsa da 5 idare eder, 6 güzel bir final olmuştu. Tavsiye edermiyim birisine(?) Canım küfür cektiyse o zaman ederim
Son bölüm hatrına 5/10
Git bi izle bakalım her bölümü yorumlayacak ne buluacaksınTopluca hemen bitiriyor yorumsuz bunla destere olmadan dizi izleyemicez analsılan o varkan uyuyor biraz![]()
![]()
@Harunnn60
Ben buna bakıcamTopluca hemen bitiriyor yorumsuz bunla destere olmadan dizi izleyemicez analsılan o varkan uyuyor biraz![]()
![]()
@Harunnn60
Sen de herifini izletecek adam arıyorsunSen tavsiye et , izleyen beğense de ben sana küfür ederim aklın kalmasin![]()
Sen tavsiye et , izleyen beğense de ben sana küfür ederim aklın kalmasin![]()
@xemrexxx Şu arkadakı tuhaf kadın için izleyecektiGit bi izle bakalım her bölümü yorumlayacak ne buluacaksın![]()
İnanıyormusun
Cidden beğenmiş mi😱 Tamam her bölümü inci gibi dizilmiş satırlarınla yorumla lütfen okuyacam
Got tan sonra bişiler yapmış kendine herhalde @Çiğdem- ve @serhatt gibiler peşini bıraksın diyeİnanıyormusunÖndeki erkek için izlicekti. GoT'taki herifi çünkü
![]()
Bu dizilerde beğeni önemli değil zaten maksimum 8 bölüm oluyorlar 1 günde bile bitirebilirsinSen de herifini izletecek adam arıyorsunBen izledim tamam beğenmedim yine zevksizliğinle öndesin
![]()
Ben bişey görmedim. Dur izlemediysen seni üzücek haberler verim