@Forumdash da forumun kütük kardeşleri @MasacRE- @Maskeli Fedai gibi sana kütüklük ediyor onuda ekleyecem en sonundaGüzeldi ama kabul et
Faruk bey yaptığı bu espriden dolayı bir oklavayı haketti yapıştır Çiko
@Forumdash da forumun kütük kardeşleri @MasacRE- @Maskeli Fedai gibi sana kütüklük ediyor onuda ekleyecem en sonundaGüzeldi ama kabul et
Faruk bey yaptığı bu espriden dolayı bir oklavayı haketti yapıştır Çiko
ben balta olurum@Forumdash da forumun kütük kardeşleri @MasacRE- @Maskeli Fedai gibi sana kütüklük ediyor onuda ekleyecem en sonunda
Beni mi seviyonNo, thanks alm'imBu çakır keyifliliğini seviyorum
Oğlan geldi foruma sende onun geleceği zaman tüymüşsün@serhatt da hemen şıkıştırmaya başlamıs ben de yoktumAma neyseki yetiştim emanetini korudum oklavamla
Kendi çakır keyfililiğimden bahsediyorumBeni mi seviyon
O keyifte boğulKendi çakır keyfililiğimden bahsediyorum
1×2
Aksiyon olarak gerçekten iyi bir bölümdü. Araçta keskin nişancı tarafından vurulmaları, arabadaki kanlar, bakanın korkusu heleki keskin nişancının kendisi ve intihar etmesi gerçekten kaliteli sahnelerdi. Hakkını vermişler gerçekten ama, fakat ve lakin bakan ve securitynin ilişkilerine söyleyecek sözüm yok. Tek anlamıyla çok kötü, iğrenç, saçmalık ve gereksiz birşeydi. Öyle bir bakanın hemen 2. bölümde korumasıyla yatması falan ne kadar inandırıcı tartışılır.
@Forumdash @Harunnn60
@Harunnn60 İle senden önce izledik bu sefer geç kaldınDiziyi dün gece izlemeye başladım, ilk bölümüne bakarsak izlediğime değdi diyebilirim.
1×1
@Harunnn60 @Forumdash @xemrexxxTren sahnesinde canlı bombanın oluşu, son yıllarda günümüzde sıklıkla rastlanan böyle olaylara dem vurmaları iyi olmuş. Birkere dizi beni buradan tuttu ama şu başrol çocuk bana yapmacık geldi ya. Sanki fazla zorlama gibi. İkide bir bastırarak 'mom' deyişi çok kötü.Onun dışında ilk bölüm olmasına rağmen heyecanlandırtan nadir dizilerden diyebilirim. İçişleri Bakanı'nı gayet sevdim. Dıştan saygılı vr güvenilir havası veriyor ama içten çirkeflik akıyor resmen.Security'nin de kadının tam tersi olduğu için içten içe onu öldürme dürtülerini ilk bölümden gördük diyebilirim.
O da senden önce izlemişti diye hatırlıyorum ama.
Beni 3 te bekledi birlikte izledik çatlada patlaO da senden önce izlemişti diye hatırlıyorum ama.
Aaa evet ozaman iki kere çatlata patla alamancıOna bakarsak YOU'yu da senle izlemişti.@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?