Aaa ben yokken sende kaybolmuşsun endişe ettik @Harunnn60 ile
Aaa ben yokken sende kaybolmuşsun endişe ettik @Harunnn60 ile
Mezardan çıkardık @Forumdash ı daha zor alırsınsen naparsan yap alacam koynuma
Çıktığı yere geri sokarım ben onu, endişelenme sen
Yazık ihtiyaraÇıktığı yere geri sokarım ben onu, endişelenme sen
Çok üzülüyorsan sen de gir onunla o çukuraYazık ihtiyara
Sen beğenmedin mi yoksa baya iyiydi bu dizi, bu yılın en iyilerinden.
Senin beğenmen şaşirtmaz beni... Çok dizi izledik sonucta böyle ama @Harunnn60 ve @Çiğdem-Sen beğenmedin mi yoksa baya iyiydi bu dizi, bu yılın en iyilerinden.
Yasa cıkarmaya calişmiyorlar mı dizideHomelandı bilmiyorum, HOC sıkıcıydı çok diyaloglu erkeklerin çok olduğu diziydi.
Bodyguard tam kıvamında tutmuş işi hemde araya entrika aşk filanda sokmuş tam benim iistediğimgerçi yapımcı @Çiğdem- i dinlemiş sanırım erkenden kesti oraları neyse
Siyasi politik derken görende parti çekişmeleri zannedecekAyrıca başrolde ki çocukta kendini izlettiriyor daha ne olsun
Başrolde ki oğlanı beğenseydin göz ardı ederdinYasa cıkarmaya calişmiyorlar mı dizide6 bölüm olmasa parti çekişmesine dönecek dizi
Kurt kimBaşrolde ki oğlanı beğenseydin göz ardı ederdinBir Kurt - Çağatay kadar olamadı sanırım senin için
Dogs of berlinde ki adamı diyorumKurt kimÇağatay olamaz hiçbir zamanÇağatay bunu geçer bugun yarın ingilizcesini de geliştiriyor
Evet dizi çok iyi değildi ama o adamı nasıl görmezden geldiniz şaşirdimDogs of berlinde ki adamı diyorum
Yok bende gıcık oldum başta ama sonra iyiydiEvet dizi çok iyi değildi ama o adamı nasıl görmezden geldiniz şaşirdimEsefle kınıyorum. Kurt için ikinci sezonu da izlerim
Asıl çekişme şimdi başlıyor zatenYok bende gıcık oldum başta ama sonra iyiydiŞu yanında ki gereksiz kadınları sepetlese daha iyi olacak
@Harunnn60 ile Guzman ve Joeden sonra şimdide sarısın polise göz koydukSenin beğenmen şaşirtmaz beni... Çok dizi izledik sonucta böyle ama @Harunnn60 ve @Çiğdem-Bir dahaki ağir dizilerde ikisini rahatsız ed'icem
Benim sahibim falan yok tekim ben
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @ForumdashBenim sahibim falan yok tekim ben
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @ForumdashBiraz kokuyordur ama eskiciler alısıktır tam uyumlu çift@xemrexxx @serhatt
Hangi hurdalikta alem yapıyordunBenim sahibim falan yok tekim ben
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @ForumdashBiraz kokuyordur ama eskiciler alısıktır tam uyumlu çift@xemrexxx @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?