Başlıyoruz diziye çok iyiTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Başlıyoruz diziye çok iyiTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Bu gece 1.bölüm yorumumla gelecemBaşlıyoruz diziye çok iyi
Bende yorumlarım ilk bölümü
Çok teşekkür ederim iltifatin için
Saç zaten bir tüydür, kıldır
Geç geldim siz yoksunuzGelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırz
Bi saat sonra filan ilk 2 bölümü izlicemTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Saç zaten bir tüydür, kıldır
Geç geldim siz yoksunuz
Bi saat sonra filan ilk 2 bölümü izlicem@MasacRE- yi de etiketliyim
İzleyip geldim yorumlucam şimdiBende yorumlarım ilk bölümü
Çok teşekkür ederim iltifatin için
Yavas yavas alıştırma yapıyorsun sonra toplayıp dünyaya getiriceksin halkını Yenilmezler gibi
Bu aralar @xemrexxx de bir huzursuzluk var fark ettin miYavas yavas alıştırma yapıyorsun sonra toplayıp dünyaya getiriceksin halkını Yenilmezler gibi@Harunnn60
Yarın ilk bölüme bak zaten 6 bölüm.
Sana yetişeyim sonra birlikte ilerlerizYarın ilk bölüme bak zaten 6 bölüm.Her gün bir bölüm izlesen yeter.
Diziler tatil arasındayken çıkar aradanSana yetişeyim sonra birlikte ilerleriz
Dünya kadar şeye bakacam zaten vakit n asıl bulacaksak
Öyle sen pek vıcık vıcık dizileri sevmiyorsun bu tam senlik1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu
Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim@xemrexxx @kerem @Forumdash
Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle
Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım
Bacım beğenmene sevindim.1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu
Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim@xemrexxx @kerem @Forumdash
Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle
Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım
Fantastik olmadan yabancı dizi kendim izlerken tercih etmiyordum ama sizle alıştım onadaÖyle sen pek vıcık vıcık dizileri sevmiyorsun bu tam senlikHemde 6 bölüm
Sen aksiyon da seviyorsun diye biliyordum.Fantastik olmadan yabancı dizi kendim izlerken tercih etmiyordum ama sizle alıştım onada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?