şu ana okul tipli çocukları kötüle selena dizisinden kaçmışlar sanki
kız izlesene bodrum masalı güzel dizi ya
şu ana okul tipli çocukları kötüle selena dizisinden kaçmışlar sanki
benimki Arastan daha iyi))
dilan biraz gelistirmis oyunculugunu yani goze batmadi)hilmicemle dilan deniz hariç oyunculukları iyi bence
Fena sayılmaz.3.bölümümüzün 2.fragmanı yayınlandı.
@denizz19 @Yiğitt @eskici @Forumdash @gizem ak @xemrexxx @Billy Kane @GunesinOglu
beni niye etiketliyon total d m sağolsun 4 dk de özetliyor diziyi youtube kanalından öyle uzun uzun izlemiyom3.bölümümüzün 2.fragmanı yayınlandı.
@denizz19 @Yiğitt @eskici @Forumdash @gizem ak @xemrexxx @Billy Kane @GunesinOglu
Senin daha çok beğeneceğin fragmanlar zaten, dram dozu yüksek oluyor ilk fragmanlarınFena sayılmaz.
Güneşin Kızları'nı izleyen Bodrum Masalı'nı da izler aslında.
Ben zaten izliyorum fragmana göre diziyi bırakacak değilimSenin daha çok beğeneceğin fragmanlar zaten, dram dozu yüksek oluyor ilk fragmanların
İkinci fragmanlar da gençlerin aşkı üzerine oluyor kısacası ilk fragmanlarda totali ikinci fragmanlarda da ab'yi çekiyorlar akıllıca
ıyyyy dilan denizle koca gözlü kız bir mi .ss alperen iyi olabilir ama tolgadan bir tık aşağıda şu an içinSenin daha çok beğeneceğin fragmanlar zaten, dram dozu yüksek oluyor ilk fragmanların
İkinci fragmanlar da gençlerin aşkı üzerine oluyor kısacası ilk fragmanlarda totali ikinci fragmanlarda da ab'yi çekiyorlar akıllıca
Güneşin Kızları'nı izleyen Bodrum Masalı'nı da izler aslında.
Neyse sen git Yüksek Sosyete izle o zaman pis. ss
Yetmez ama olsundu.
Ben izleyemeceğim ama inşallah alır. Gönlüm onunla
Şu an dünyanın en şanssız insanı sen olabilirsin.Ben izleyemeceğim ama inşallah alır. Gönlüm onunla
Tüm gruplarda 6'yı rahat geçeriz
Yüksek Sosyete rakip değil mi söylemesi ayıp?Tüm gruplarda 6'yı rahat geçerizZamanla da 8 reytinge çıkıp Haziran'ı görürüz.2.sezon senaryoya bağlı artık.
Kösem, Yeter, Cesur Yürek, Kördüğüm falan rakip olamaz bize, Güneşin Kızları'na güçlü rakipler geldi bu yüzden çöktü dizi ama Bodrum Masalı rakipler yönünden şanslı görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?