@xemrexxx duy haberleribolum cok guzeldi alperenim sen nasil birseysin tum oyunculara tas cikartir)
bu arada kivanc onu takip etmis)
@xemrexxx duy haberleribolum cok guzeldi alperenim sen nasil birseysin tum oyunculara tas cikartir)
bu arada kivanc onu takip etmis)
Pek bi entrika sezemedim ama Alara olmadığına göre gelsin Ateş&Aslı sahneleri4.Bölüm Fragmanı
Alara gitmemiştir sevinmePek bi entrika sezemedim ama Alara olmadığına göre gelsin Ateş&Aslı sahneleri![]()
![]()
![]()
Tüm gruplarda 6 gelmiş.
Hi society izlemeyen kötü insanlar yüzündenTüm gruplarda 6 gelmiş.![]()
Hi society izlemeyen kötü insanlar yüzünden
Why not Hi Society ?
High Society olcaktı
Dizideki Sezenler Olmuş şarkısını Alara söylüyormuş. Dün biraz izledim ama Evren sahneleri çok ama çok sıkıcı Yüksek Sosyete izlenir onun yerineBunu netten takip edicem
![]()
Hi ne demekti o zaman .ss
Hi daha kolaydı
O kızda ışık var zatenbu dizinin yarattığı yıldız olcak serelciğim
Bana dizi gknin yandan yemişi gibi geliyor ondan tekrarına denk gelirsem izliyorum![]()
Biri Haaooyy diye okunurken biri heaayy diyemi okunuyor meselaHi Merhaba demek işte
High yüksek oluyor. İkiside farkı şekilde "Hay" diye okunuyor.![]()
Biri Haaooyy diye okunurken biri heaayy diyemi okunuyor mesela![]()
"Haaaay Mayıskralı vatsap ? " gibi miYok selam verirken haaay" dersin a yı uzatırsın ama high derken hay![]()
"Haaaay Mayıskralı vatsap ? " gibi mi
Unutmam bunu sen bana ing. ders versene kıbrısta işime yarar![]()
Olsun senin kadar bilsem yeterAynen![]()
O kadar ing bilmiyorum geliştirmem lazım kendimi![]()
Olsun senin kadar bilsem yeter
Birazdan güneş tutulması olcakmış senin burcun neydi burç yorumlarını okumak hoşuma gidiyor![]()
Onun burcunu söyle okuyayımBen öyle burç yorumlarından hoşlanmıyorum sen @ozgur2113 ün yorumunu oku![]()
Onun burcunu söyle okuyayım![]()