Onla zaten kapışıyoruz şu an bu yüzden saymadım Ayrıca Yüksek Sosyete de güçlü bir rakip sayılmaz yaz boyu bomboş günde 5'i geçemeyen bir dizi sonuçtaYüksek Sosyete rakip değil mi söylemesi ayıp?
Sosyete de var ama o 4-5'te filan takılır kalır star memnum kalmayıp Anne dizisini sürerse offf benim işim zorlaşiyorTüm gruplarda 6'yı rahat geçeriz Zamanla da 8 reytinge çıkıp Haziran'ı görürüz. 2.sezon senaryoya bağlı artık.
Kösem, Yeter, Cesur Yürek, Kördüğüm falan rakip olamaz bize, Güneşin Kızları'na güçlü rakipler geldi bu yüzden çöktü dizi ama Bodrum Masalı rakipler yönünden şanslı görünüyor.
Keyfimden değil. Gün boyu işteyim ve akşam 10 gibi eve geliyorum. Bilgisayara bile giremiyorum bir haftadır.Şu an dünyanın en şanssız insanı sen olabilirsin.
Anlaşıldı , reklamlı yayınlanana kadar Yüksek Sosyete ile eşit şartlarda yarışmayacak Yüksek Sosyete 2 kez verdi. 2 tane daha verecekŞuan için hayır
Seyirciyi iyice ele geçirecekAnlaşıldı , reklamlı yayınlanana kadar Yüksek Sosyete ile eşit şartlarda yarışmayacak Yüksek Sosyete 2 kez verdi. 2 tane daha verecek
Öyle gibi duruyor. Zaten dizinin ayrı bir aurası var ama bir Yüksek Sosyete değil. Eğer yarınki sonuçlarda iki dizi arasındaki fark az olursa ileriki haftalarda Bodrum Masalı reklamlı yayına geçtiğinde rekabet kızışacaktır. Ama bence Bodrum Masalı yarın farkı açacak. Yüksek Sosyete ile kitleler neredeyse aynı. İki kere reklam verdi bir iki kere daha vereceğini işin içine katarsak sonucu etkileyecek bayağıSeyirciyi iyice ele geçirecek
Yarın fark bence de açılacak ama bakalımÖyle gibi duruyor. Zaten dizinin ayrı bir aurası var ama bir Yüksek Sosyete değil. Eğer yarınki sonuçlarda iki dizi arasındaki fark az olursa ileriki haftalarda Bodrum Masalı reklamlı yayına geçtiğinde rekabet kızışacaktır. Ama bence Bodrum Masalı yarın farkı açacak. Yüksek Sosyete ile kitleler neredeyse aynı. İki kere reklam verdi bir iki kere daha vereceğini işin içine katarsak sonucu etkileyecek bayağı
Yaz sezonu derkenon numara dizi bu tempoyu devam ettirirse yaz sezonunun bombası olacak
gördüğünüz fragmana şaşırdınızmıBölüm boyunca Uzay ve Ateş çok iyi promolar kesti Uzayın entrikaları da çok iyiydi Son sahne de entrikalıydı Bana böyle gelin abi