Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Senin daha çok beğeneceğin fragmanlar zaten, dram dozu yüksek oluyor ilk fragmanların :D

İkinci fragmanlar da gençlerin aşkı üzerine oluyor kısacası ilk fragmanlarda totali ikinci fragmanlarda da ab'yi çekiyorlar akıllıca :A

beni niye etiketliyon total d m sağolsun 4 dk de özetliyor diziyi youtube kanalından öyle uzun uzun izlemiyom :F @Çiğdem- @mrt-06
Güneşin Kızları'nı izleyen Bodrum Masalı'nı da izler aslında. :F

Neyse sen git Yüksek Sosyete izle o zaman pis. ss

Senin daha çok beğeneceğin fragmanlar zaten, dram dozu yüksek oluyor ilk fragmanların :D

İkinci fragmanlar da gençlerin aşkı üzerine oluyor kısacası ilk fragmanlarda totali ikinci fragmanlarda da ab'yi çekiyorlar akıllıca :A
Ben zaten izliyorum fragmana göre diziyi bırakacak değilim :D

Güneşin Kızları'nı izleyen Bodrum Masalı'nı da izler aslında. :F

Neyse sen git Yüksek Sosyete izle o zaman pis. ss
ıyyyy dilan denizle koca gözlü kız bir mi .ss alperen iyi olabilir ama tolgadan bir tık aşağıda şu an için :D

fragman guzel ama ben en cok ates ve kelebek ikilisinin sahnelerini fazla olmasini istiyorum.Bayanlar Alperene yakismiyor)

Tüm gruplarda 6'yı rahat geçeriz :A Zamanla da 8 reytinge çıkıp Haziran'ı görürüz. :D 2.sezon senaryoya bağlı artık.

Kösem, Yeter, Cesur Yürek, Kördüğüm falan rakip olamaz bize, Güneşin Kızları'na güçlü rakipler geldi bu yüzden çöktü dizi ama Bodrum Masalı rakipler yönünden şanslı görünüyor. :D

Tüm gruplarda 6'yı rahat geçeriz :A Zamanla da 8 reytinge çıkıp Haziran'ı görürüz. :D 2.sezon senaryoya bağlı artık.

Kösem, Yeter, Cesur Yürek, Kördüğüm falan rakip olamaz bize, Güneşin Kızları'na güçlü rakipler geldi bu yüzden çöktü dizi ama Bodrum Masalı rakipler yönünden şanslı görünüyor. :D
Yüksek Sosyete rakip değil mi söylemesi ayıp? :A