Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kız kıza olayı diziye renk katıyor @Çiğdem- de o sahneleri sevmiyor oysa dizinin en güzel yerlerinden biriydi

kaptan vane in götürdüğü kız hala gözlerimin önünde gitmiyor o ne biçim bişeydi öyle

Kız anadan doğmaydı valla Eleanor'un bile yüzü kızardı. Ben hemen ne olur olmaz diye pc'nin sesini kıstım. Bu diziyi izlerken çok dikkatli olunmalı.

Kız anadan doğmaydı valla Eleanor'un bile yüzü kızardı. Ben hemen ne olur olmaz diye pc'nin sesini kıstım. Bu diziyi izlerken çok dikkatli olunmalı.
yalnız elenor da güzel kızları kaçırmıyor max lede oynaşıyorlardı vane lede bir sanırım flint le yatmadı onun haricinde kimseyi geri çevirmiyor çok verici bir kadın

yalnız elenor da güzel kızları kaçırmıyor max lede oynaşıyorlardı vane lede bir sanırım flint le yatmadı onun haricinde kimseyi geri çevirmiyor çok verici bir kadın
Kaptan Flint'den başkasına yakıştıramıyorum onu vereceksede ona versin.

ayy hiçç sormayın ben otür sahneler yüzünden taht oyunlarını izlemiyordum
ama bu dizidede aşırı yapmaya basladılar ayy o değil annem görseydi ne olucaktı bacaklarımı kırardı vlla dizi falan dinlemezdi

Anne Bonny de cinselliğe mesafeliydi Max bu bölümde yoldan çıkardı. Çiko seninde içinde dışarıya çıkaramadığın başka duygular olabilir.
)

sana orange is the new black i önereyim ? o dizide hiç lez yok bana inanmıyorsan @sürgünüm e sor? eli yüzü düzgün aile çocukları oynuyor başrolde
)

Anne Bonny de cinselliğe mesafeliydi Max bu bölümde yoldan çıkardı. Çiko seninde içinde dışarıya çıkaramadığın başka duygular olabilir.
)
boneyn dediğin calamity jane kılıklı kadın değilmiydi ? o da içten içe max e karşı hararetli bir aşk yaşıyormuş neyseki max arkadan elleyince duyguları saçıldı kadının
)

Çiko inanma destere adama namuslu dizi önermez. Orda da bol bol lez izleyeceksin.

)
ayyy bıktım zaten her amerikan dizisinde lez ilişki çıkıyor @destere bunların yüzünden kızlara daha çok dikkat etmeye basladım hahaha

@sürgünüm ayy sanane beee benim içimde kalan duygulardan alla alla hahaha

Onun dizideki ismi Anne Bonny işte.

İyi sanada iyilik yaramıyor, bastırılmış duyguların belki ortaya çıkar dedik fena mı ettik.
)

bende isim hatırlama olayı sıkıntılı
genelde unuturum eğer kalbime hitap etmişse unutmam mesela max veya elenor gibi ya da başrolse flint gibi ya da ilginç bir karakterse vane veya john silver gibi unutulmaz ama o calamity jane kılıklı kadınla kerhane patronu zıpır ın ismini hep unutuyorum

hayırrrr @destere önerdiği hiçbir diziye bakmıyorum artık en son bir dizi önerdi
adam domuzla ilişkiye giriyor töbee estafurullah aslaaa bakmama artık onun önerdiği dizilere
Domuzlu ilişki dışında o dizinin diğer bölümlerinde cinsellik yok.
İzlemediysen geri kalan bölümleri bitirebilirsin, çok güzel ve farklı bir dizi.

Bölümü dün izledim, bugün is yerinde mobil oldugumdan daha sonrada Kayserispor macina baktigimdan yorumum biraz gecikti.

2x1

1 Yil bekledik ne kadar cok özlemisim bu diziyi ilk bölümlede bütün beklentilerimi büyük ölcüde karsiladi. Sonunda basladi artik

Dizinin ilk sahneleri yine güzeldi Nassau adasini karistiracak yeni bir korsan tayfasi geliyor yine anlasilan

Flint ve Urca da Lima sahnelerinde yine ters köse oldum. Tamam bitti bunlar artik sona geldi adadan kacmanin yolunu ararlar dedigimde adamlar tutup gizlice gemiye sizip ele gecirmeyi basardilar, ters köse oldum resmen
Yanliz Flint hakikaten cok kötü bir kaptan.

Charles Vane ismine namina yakisir sekilde pislik yapma konusunda tüm hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

Asil merak ettigim konu diziye Edward Thatch nam-i diger Captain Blackbeard ne zaman dahil olacak. Nassauda korsan döneminin en önemli korsaniydi kendisi, ilk sezonda Charles Vane'in öldürdügü o büyük sakalli yarmagülü BB olarak tanimlamistim ama Vane gibi biri tarafindan öldürüldügü icin o degilmis. Umarim böyle bir efsaneyi es gecmez dizi.

Ayrica Londra sahneleri icin cok agir bir Spoiler vereyim (istemeyen okumasin)

Yanlis hatirlamiyorsam orada Nassau adasina gönderilen Ingiliz amirali korsanligin altin cagini kapatip Nassau adasina tekrar "medeniyet" getiren kisiydi. Nassau iyi karisacak anlasilan.

Spoiler sonu

Bu arada Anne Bonny mükemmel olmus, yani o zamanlarin disi korsanini daha iyi nasil yansitabilirlerdi bilemiyorum diziye tam anlamiyla renk katan bir kisilik. Fakat Jack Rackham gibi bir salakla gercekten iliskisi varmiydi bilmiyorum zaten onuda gereginden fazla akilli yapmislar.

9/10

Domuzlu ilişki dışında o dizinin diğer bölümlerinde cinsellik yok.
İzlemediysen geri kalan bölümleri bitirebilirsin, çok güzel ve farklı bir dizi.
@destere ye söz vriyorum bazen sadece 1.bölümlerine bakıyorum önerdiği dizilerin
yetiyor ama 1.bölümleri yanı fazlasını kaldıramam zaten

izlediğin şeylerden çok etkileniyorsun
) veya @sürgünüm ün dediği şey doğru? yani içinde var olan baskılanmış ortaya çıkmamış duygularını depreştiriyor olabilirler
zaten @xemrexxx de MY izledikten sonra harem ağalarına karşı ilgi duymaya başlamıştı
ya ekranların insanı kötü yönlendirme olayı bu... ya da tv ekranının insanların içinde bastırılmış duyguları açığa vurdurma konusundaki muazzam etkisi diyebiliriz
)

@destere ye söz vriyorum bazen sadece 1.bölümlerine bakıyorum önerdiği dizilerin
yetiyor ama 1.bölümleri yanı fazlasını kaldıramam zaten
orange ı tek bölüm izlesen yeterli ikinci bölüme geçmesende olur ilk bölümde bol bol güzel sahnelerle mutlu ediyorlar izleyicileri

Jack Rackham'ın üstüne işediler iyi yaptılar.

Kaptan Flint'in gemiyi alamayacağınımı düşünmüştün, nasıl ters köşe oldun? Adam başrolde ölecek değidi ya.Hem gemide sayı olarak az kişinin olduğunu söylemişlerdi. Beni asıl şaşırtan ise oraya kadar yüzmeleri ve gemiye tırmandıkları halatı nerden buldukları oldu.

İyi sanada iyilik yaramıyor, bastırılmış duyguların belki ortaya çıkar dedik fena mı ettik.
)
hayırrrr benim içimde bastırılmıs duygu falan yok rahatsız olmak derler buna ayrıca sizede birşey söylenmiyor

hayırrrr benim içimde bastırılmıs duygu falan yok rahatsız olmak derler buna ayrıca sizede birşey söylenmiyor
ama şimdi sanada hak veriyorum çiğdem
kaptan vane in yanındaki esmer şey ne kadar güzel di ya harikaydı tanrı özene bezene yaratmış yani ben erkek değil kız olsam yinede ona asılmak isterdim seni anlıyorum yani
)

Aynen öyle yoksa Anne Bonny gibi sert mizaçlı hatundan lezlik beklermiydin?