neyse en azından black sails olmasada outlander a ikna edebildikİndirmeye başlıyorum diziyi yarın izlemeye başlarım.
neyse en azından black sails olmasada outlander a ikna edebildikİndirmeye başlıyorum diziyi yarın izlemeye başlarım.
neyse en azından black sails olmasada outlander a ikna edebildik
the missing de starz daymış ama düşmanıma bile önermem diziyiStarz olunca direk kanım ısındı. Tüm Star dizilerini izkeyesim var başka var mı.
the missing de starz daymış ama düşmanıma bile önermem diziyi
Bu çok sert oldu ama haklısın ))) yarın sözümüz söz ))the knick harikadır ama tarzın olmayabilir ama bu dizi özellikle tarihi dizileri sevenler için kaçırılmaması gereken dizilerden heleki marco polo yu beğenen bunu haydi haydi beğenir , birde sen outlander ı izliyormuydun onada mutlaka bir bak o da muhteşemdir
yarın ilk yorumunu bekliyorum bu seferde olmazsa bir daha sana dizi falan önermeyeceğim )
ben birinci sezon bıraktım diziyidizinin ikinci sezonu başlamış izlemeyi unutmayalım @sürgünüm @Çiğdem- @Forumdash
ayrıca @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @gözlemci @MelankoliK bu diziyi izlemiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz bir an önce başlayın daha ikinci sezonu yeni başlamışken üç günde bize yetişirsiniz
@xemrexxx @yatutarsa siz izliyormusunuz izlemiyorsunuz bilemem ama bir şekilde etiketlemem şart kaliteyi kaçırmayın [/USER]
Ya ben onu untumuşum yorumlamayı )))sezon bittimi ?
ben bugün izleyecem spoi falan verme gebertirim2x1. bölüm
sezona harika bir giriş yaptı tüm karakterleri özlemişim heleki elenor la max i dahada bir özlemişim
@Çiğdem- senin kaptan vane yine icraat üstündeydi, öyle birini kapmıştıki bu sefer vatandaşı kıskanmamak mümkün değil neler götürüyor neler ? )
max in kovboy şapkalı kadını ikna ettiği sahnelerde ilginçti meğersem kalemity jane kılıklı kadının gözü max deymiş? sonunda muradına erdi )
john silver çok renkli ve komik bir karakter, hem korkak hem üçkağıtçı, hemde gözü yüksekte ?
kaptan flint ile john silver ın birlikte savaş gemisini ele geçirdikleri sahneler güzeldi , sanırım önümüzdeki bölümde kaptan flint tekrar kaptanlığı alıp altınlara hücum edecek, zaten öyle bir niyeti olmasa bile silver onu bir şekilde ikna edecektir
@sürgünüm @Forumdash
2.sezon 1.bölümü izledim2x1. bölüm
sezona harika bir giriş yaptı tüm karakterleri özlemişim heleki elenor la max i dahada bir özlemişim
@Çiğdem- senin kaptan vane yine icraat üstündeydi, öyle birini kapmıştıki bu sefer vatandaşı kıskanmamak mümkün değil neler götürüyor neler ? )
max in kovboy şapkalı kadını ikna ettiği sahnelerde ilginçti meğersem kalemity jane kılıklı kadının gözü max deymiş? sonunda muradına erdi )
john silver çok renkli ve komik bir karakter, hem korkak hem üçkağıtçı, hemde gözü yüksekte ?
kaptan flint ile john silver ın birlikte savaş gemisini ele geçirdikleri sahneler güzeldi , sanırım önümüzdeki bölümde kaptan flint tekrar kaptanlığı alıp altınlara hücum edecek, zaten öyle bir niyeti olmasa bile silver onu bir şekilde ikna edecektir
@sürgünüm @Forumdash
sonra kaptan flint le kaptan vane bir adaya düşüyor ve adada kız olmadığı için vane, flint le izdivaç yapmaya karar veriyorben bugün izleyecem spoi falan verme gebertirim
hahah geç kaldın cnm bölümü yorumladımsonra kaptan flint le kaptan vane bir adaya düşüyor ve adada kız olmadığı için vane, flint le izdivaç yapmaya karar veriyor
2.sezon 1.bölümü izledim
ilk sezon braz sıkıcı bir sezondu 2.sezon çok hareketli geçecek gibi görünüyor
kaptan filnt ve silver çok iyi ikili oldular bence
aaa şeyden bahsetmemişsin @destere diziye yeni kaptan daha katıldı o şarısın kızla konusan bence gayet iyi bir sçeim gibi görünüyor 🙂🙂🙂
o iki kadınıda sevmiyordum öpüşme sahnelerinden midem bulandı vlla böyle şeylere bence gerek yoktu
genel olarak güzel bir bölümdü ilk sezona göre daha heyecanlı bir sezon olucak gibi görünüyor deniz sahneleri çoğatılmalı bu 1.sezonda eksikti🙂🙂🙂
özellikle kızların öpüşme sahnesi harikaydı bende o kısmı sevdim
senin dediğin yeni kaptan şu herkesi katleden tek gözü kör vatandaş sanırım o adam eleanor a bulaşacak ve dolayısıyla o körle vane karşı karşıya gelecek senaristin ne yapmaya çalıştığını tahmin ettim
ne ypmaya çalısıyor evet o adam bence bu diziye uyan bir tipi var 🙂🙂🙂
Bu gece bende izleyeceğim, yorumunu bekliyoruz.Oooo dizilerin krali baslamis az önce bi yerde tesadüfen görmesem basladigini bile farketmeyecektim insan bi etiketler ) bugün ikinci sezonun ilk bölümüne bakarim artik