kız kıza olayı diziye renk katıyor @Çiğdem- de o sahneleri sevmiyor oysa dizinin en güzel yerlerinden biriydi2x1
Müthiş bir bölümle ikinci sezonu açtık. Bu bölümün prodiksiyon maliyetini merak ettim kaç paradır acaba? İnanılmaz paralar harcamışlardır eminim, ilk bölüm reytinglerini merak ediyorum.
Dizinin jeneriği ve müziklerinide ayrı özlemişim. Kısacası dizi ikinci sezonda üstüne koyarak devam ediyor.
8.5/10Ned Low adlı vatandaş dizinin başında malları yağmaladığı yetmezmiş gibi silahsız kişileri kandırarak kurşuna dizdi. İŞİD'cilerden bir farkı yok yavşağın.
Eleanor'um gençlik pınarım bu yavşağı tersleyince çok mutlu oldum. Kaptan Charles Vane ile yatmıştı ilk sezon umarım bu kişiden uzak durur.
Kaptan Flint'e fena halde saygı duyduğum doğrudur. Dizide en çok sevdiğim abimizdir kendisi, John Silver ile ikisi bu sezon efsane olacaklar.
Jack Reckham'ın üstüne işediler. Max ve Anne Bonny kız kıza yaptılar, daha doğrusu Max, Anne'nin içindeki lezliği ortaya çıkardı.
Kaptan Vane nerden buluyor bu güzel hatunları. İçim gitti kıza.
kaptan vane in götürdüğü kız hala gözlerimin önünde gitmiyor o ne biçim bişeydi öyle