Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
the knick harikadır ama tarzın olmayabilir ama bu dizi özellikle tarihi dizileri sevenler için kaçırılmaması gereken dizilerden :) heleki marco polo yu beğenen bunu haydi haydi beğenir , birde sen outlander ı izliyormuydun onada mutlaka bir bak o da muhteşemdir :)

yarın ilk yorumunu bekliyorum :) bu seferde olmazsa bir daha sana dizi falan önermeyeceğim :))
Bu çok sert oldu ama haklısın ))) yarın sözümüz söz ))

dizinin ikinci sezonu başlamış izlemeyi unutmayalım @sürgünüm @Çiğdem- @Forumdash

ayrıca @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @gözlemci @MelankoliK bu diziyi izlemiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz bir an önce başlayın daha ikinci sezonu yeni başlamışken üç günde bize yetişirsiniz :)

@xemrexxx @yatutarsa siz izliyormusunuz izlemiyorsunuz bilemem ama bir şekilde etiketlemem şart kaliteyi kaçırmayın :)[/USER]
ben birinci sezon bıraktım diziyi :)

2x1. bölüm

sezona harika bir giriş yaptı tüm karakterleri özlemişim heleki elenor la max i dahada bir özlemişim :)
@Çiğdem- senin kaptan vane yine icraat üstündeydi, öyle birini kapmıştıki bu sefer vatandaşı kıskanmamak mümkün değil neler götürüyor neler ? :))
max in kovboy şapkalı kadını ikna ettiği sahnelerde ilginçti:) meğersem kalemity jane kılıklı kadının gözü max deymiş? sonunda muradına erdi :))

john silver çok renkli ve komik bir karakter, hem korkak hem üçkağıtçı, hemde gözü yüksekte ?

kaptan flint ile john silver ın birlikte savaş gemisini ele geçirdikleri sahneler güzeldi , sanırım önümüzdeki bölümde kaptan flint tekrar kaptanlığı alıp altınlara hücum edecek, zaten öyle bir niyeti olmasa bile silver onu bir şekilde ikna edecektir :)

@sürgünüm @Forumdash

2x1. bölüm

sezona harika bir giriş yaptı tüm karakterleri özlemişim heleki elenor la max i dahada bir özlemişim :)
@Çiğdem- senin kaptan vane yine icraat üstündeydi, öyle birini kapmıştıki bu sefer vatandaşı kıskanmamak mümkün değil neler götürüyor neler ? :))
max in kovboy şapkalı kadını ikna ettiği sahnelerde ilginçti:) meğersem kalemity jane kılıklı kadının gözü max deymiş? sonunda muradına erdi :))

john silver çok renkli ve komik bir karakter, hem korkak hem üçkağıtçı, hemde gözü yüksekte ?

kaptan flint ile john silver ın birlikte savaş gemisini ele geçirdikleri sahneler güzeldi , sanırım önümüzdeki bölümde kaptan flint tekrar kaptanlığı alıp altınlara hücum edecek, zaten öyle bir niyeti olmasa bile silver onu bir şekilde ikna edecektir :)

@sürgünüm @Forumdash
ben bugün izleyecem spoi falan verme gebertirim :F:F:F

Oooo dizilerin krali baslamis az önce bi yerde tesadüfen görmesem basladigini bile farketmeyecektim insan bi etiketler :)) bugün ikinci sezonun ilk bölümüne bakarim artik :)

2x1. bölüm

@sürgünüm @Forumdash
2.sezon 1.bölümü izledim
ilk sezon braz sıkıcı bir sezondu 2.sezon çok hareketli geçecek gibi görünüyor :love1::love1:
kaptan filnt ve silver çok iyi ikili oldular bence :love1::love1::love1:
aaa şeyden bahsetmemişsin @destere diziye yeni kaptan daha katıldı o şarısın kızla konusan bence gayet iyi bir sçeim gibi görünüyor 🙂🙂🙂
o iki kadınıda sevmiyordum öpüşme sahnelerinden midem bulandı vlla böyle şeylere bence gerek yoktu :ppp::ppp::ppp:
genel olarak güzel bir bölümdü ilk sezona göre daha heyecanlı bir sezon olucak gibi görünüyor deniz sahneleri çoğatılmalı bu 1.sezonda eksikti🙂🙂🙂

2.sezon 1.bölümü izledim
ilk sezon braz sıkıcı bir sezondu 2.sezon çok hareketli geçecek gibi görünüyor :love1::love1:
kaptan filnt ve silver çok iyi ikili oldular bence :love1::love1::love1:
aaa şeyden bahsetmemişsin @destere diziye yeni kaptan daha katıldı o şarısın kızla konusan bence gayet iyi bir sçeim gibi görünüyor 🙂🙂🙂
o iki kadınıda sevmiyordum öpüşme sahnelerinden midem bulandı vlla böyle şeylere bence gerek yoktu :ppp::ppp::ppp:
genel olarak güzel bir bölümdü ilk sezona göre daha heyecanlı bir sezon olucak gibi görünüyor deniz sahneleri çoğatılmalı bu 1.sezonda eksikti🙂🙂🙂
özellikle kızların öpüşme sahnesi harikaydı bende o kısmı sevdim :)

senin dediğin yeni kaptan şu herkesi katleden tek gözü kör vatandaş sanırım :) o adam eleanor a bulaşacak ve dolayısıyla o körle vane karşı karşıya gelecek senaristin ne yapmaya çalıştığını tahmin ettim :)

özellikle kızların öpüşme sahnesi harikaydı bende o kısmı sevdim :)

senin dediğin yeni kaptan şu herkesi katleden tek gözü kör vatandaş sanırım :) o adam eleanor a bulaşacak ve dolayısıyla o körle vane karşı karşıya gelecek senaristin ne yapmaya çalıştığını tahmin ettim :)
ne ypmaya çalısıyor :F:F:F evet o adam bence bu diziye uyan bir tipi var 🙂🙂🙂

ne ypmaya çalısıyor :F:F:F evet o adam bence bu diziye uyan bir tipi var 🙂🙂🙂
vane le elenor un arası açık ya bu aralar ama aslında vane elenor a aşık belli etmiyor şimdi kör eleanor a salça olursa vane le kapışacaklar sonra vane le elenor bir yastıkta kocayacak tabi elenor sadece vane le yetinmez arada max lede yatmak ister kadın :))

aslında elenor la max i ayırmamak lazım günah kızlara , şimdi ben olsam elenorla evlenip üste kuma olarakta max i alırım hem ben köşeyi dönerim hemde kızlar ayrılmamış olur :)

2x1

Müthiş bir bölümle ikinci sezonu açtık. Bu bölümün prodiksiyon maliyetini merak ettim kaç paradır acaba? İnanılmaz paralar harcamışlardır eminim, ilk bölüm reytinglerini merak ediyorum. :)

Dizinin jeneriği ve müziklerinide ayrı özlemişim. Kısacası dizi ikinci sezonda üstüne koyarak devam ediyor. :)

Ned Low adlı vatandaş dizinin başında malları yağmaladığı yetmezmiş gibi silahsız kişileri kandırarak kurşuna dizdi. İŞİD'cilerden bir farkı yok yavşağın. :)

Eleanor'um gençlik pınarım bu yavşağı tersleyince çok mutlu oldum. Kaptan Charles Vane ile yatmıştı ilk sezon umarım bu kişiden uzak durur. :)

Kaptan Flint'e fena halde saygı duyduğum doğrudur. Dizide en çok sevdiğim abimizdir kendisi, John Silver ile ikisi bu sezon efsane olacaklar. :)

Jack Reckham'ın üstüne işediler. :) Max ve Anne Bonny kız kıza yaptılar, daha doğrusu Max, Anne'nin içindeki lezliği ortaya çıkardı. :)

Kaptan Vane nerden buluyor bu güzel hatunları. İçim gitti kıza. :)
8.5/10