Starz Black Sails 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk bölüm 1 saat 4 dakika. Normalden biraz uzun evet ama sanırım ilk bölüm diye öyle. 55 dakika olacak sanırım sonraki bölümlerde.

1. sezon 8 bölüm olacak sadece.
1 mi saat 4 dk 😱 İnşallah sıkıcı değildir
Ben ki 50 dakikalık Dexter'ın "önceki" ve jenerik kısmını izlemeyen insanım

1 mi saat 4 dk 😱 İnşallah sıkıcı değildir
Ben ki 50 dakikalık Dexter'ın "önceki" ve jenerik kısmını izlemeyen insanım
İlk başta karakterleri tanıyana kadar biraz sıkıcı gelebilir ama sonrasında seveceğini tahmin ediyorum. Bence ikiye bölüp izle ben öyle yaptım. Tabii arayı birkaç saatten fazla tutma sonra unutursun falan.

İlk başta karakterleri tanıyana kadar biraz sıkıcı gelebilir ama sonrasında seveceğini tahmin ediyorum. Bence ikiye bölüp izle ben öyle yaptım. Tabii arayı birkaç saatten fazla tutma sonra unutursun falan.
İkiye bölünce bir daha izleyesim gelmiyor
Bakalım güzeldir inşallah.

Bende Dexter'in o kısımlarını izlemiyordum. 3 veya 4 dk. sürüyordu çünkü
Dexter'ın jeneriği izlenmez mi ya. Ben her seferinde aynı zevkle izliyordum.
Yalnız salamı yerken açlık hissi yaratabiliyordu.

Ben Homeland'in jeneriğini geçiyorum hep. Hem sıkıcı hem aşırı uzun.
@Forumdash

@OzaN güzel ben de seviyorum jeneriği ama çoğu zaman izlemek gereksiz geliyor her sezon max 3-4 defa falan izliyorumdur

Ben de GoT jeneriğini hiç geçmem hep aynı zevkle izlerim
)

dizi sana hitap etmiyi tam benlik bir diziymiş muhteşemdi

emre anlamaz bu diziden

ben diziyi beğendim herşeyiyle süperdi başları biraz anlayana kadar sıktı ama sona doğru coştu final muhteşemdi

İzledin herhalde biraz daha detaylı yorum bekliyoruz.

evet izledim başları seninde anlattığın şekilde biraz bunalttı ortalarda açıldı sona doğru şahaneydi

got a benzerlikleri çok sadece o açıdan sevdim desem yalan olur tarihi bir konu işlediği için özellikle korsanlarla ilgili olduğu içinde sevdim ben genelde her zaman kuralsızları severim kural içinde hareket edenleri değil

konuya gelince orayı gizli anlatalım

dizinin başllarında alt yazıyı takip ederken anlamakta güçlük çektiğim sahneler oldu ilerleyen bölümlerde toparlandı konu , aşçı rolündeki luk arnoldun karasakalla tanışma yerinde diziye olan bağlılığım epey bir artı

elenor gutrienin sahnelerinde coştu mükemmele ulaştı ah birde kızda lezlik olmasa dahada hoş olurdu ama neyse katlanacağız got dada buna benzer sahneler var
son sahnede kaptan filn in rakibi singletonla dövüş sahnesi mükkemmeldi, üçkağıtçı rakibini öldürdükten sonra boş kağıdı yardımcısına uzatarak böylece rakibini tayfanın içinde hırsız durumuna düşürdüğü sahne mükemmeldi yalnız singletonun zamansız ölümüne üzüldüm o adamda daha çok malzeme çıkardı

başroldeki kaptan flint rolündeki toby stebhens, aşçı olarak işe alınan üçkağıtçı bir karakter çizen luke arnold ve elanor gutrie karakterini oynayan hannah new rollerinin hakkını vermişler genelde oyunculukları beğendim girişteki sıkıntıyı yaşamamızın nedeni başlangıç olması diye düşünüyorum

puanım 8.75 dir

Son düzenleme:
Starz HBO'dan daha öte
HBO'dakiler ancak erotik olur ama Starz P****
Farkı siz düşünün

dediklerin spartaküs için geçerliyse doğru olabilir? bu dizideki sahneler hbo dan pek farklı değildi aynı oranda açıklık vardı
)

İlk bölümden karakteri harcamaları iyiye işaret. Demek ki malzeme bol.

Bu arada puan vermeyi unutmuşum. 8.5 alır benden de ilk bölüm.

Dexter'in jeneriğini izlerken sırf o kahvaltı yaparken (aynen salamını yerken) gene de canım çekiyordu
Elimde cips, ancak yle izlerdim

Homeland sıkıcı ama ben es geçmiyorum gene de
Bu aralar en favori jenerik True Detective

dediklerin spartaküs için geçerliyse doğru olabilir? bu dizideki sahneler hbo dan pek farklı değildi aynı oranda açıklık vardı
)
Yok spartacuste HBO ile aynıydı. Da Vinci için demiştim
Bir sahne vardı ki izlemez olaydım demiştim

bu arada true dedective nin ilk bölümü imdb de 9.5 ibresine ulaşmışken

black sails in imdb de hala puanı olmaması şaşırtıcı