Kimse izlemez zatenAdamın domuzla olan münasebetini yazmışsın kabak gibi spoiler olmuş gizle hemen.
Kimse izlemez zatenAdamın domuzla olan münasebetini yazmışsın kabak gibi spoiler olmuş gizle hemen.
Ben de birkaç hafta önce izlemeye başlamıştım yorumlara bakarken spoiler görsem sinirlerim bozulurdu.Kimse izlemez zaten
Bakma sen de yorumlaraBen de birkaç hafta önce izlemeye başlamıştım yorumlara bakarken spoiler görsem sinirlerim bozulurdu.
Bir hayvansever olarak minik domuzcuğun ırzına geçilmesini nasıl yorumluyorsun?1.Bölüm..
Evet başladım izlemeye @OzaN gerçi her bölüm farklı şeyler anlatılıyor demiş o yüzden şu şu karakteri beğendim demeyeceğim ama olay üzerinden gidecek olursak ben beğendim ilk bölümü. Farklı bir havası var ve özellikle domuz ile ilişkiye gireceksin kısmı gerçekten işin en çetrefilli boyutuydu bence. Başbakan için zor bir süreçti ben yapmaması gerektiğine inansam da dizi gereği bunu yaptı. Ama biraz daha gerçekçi sahne olabilirdi o kısımda.
Bir de bölümün başından sonuna kadar yatakta yatan bir herif vardı o ne ayak Allah aşkına
Süreler biraz uzun komedi olsa biraz çekilebilir ama bu dizide çok sıkılmadım yani yine de. İkinci bölüme de yarın bakarım
@Sherlock @Aserat
Üzüldüm doğrusu ama göstermedikleri için şanslılarBir hayvansever olarak minik domuzcuğun ırzına geçilmesini nasıl yorumluyorsun?
2.Bölüm
İlk bölüme göre daha etkileyici bulduğum bir bölümde süresi 1 saat olmasına rağmen hiçbir sahnede sıkılmadım. Özellikle ilk 15 dakika neredeyse sessiz sinema gibiydi ama ne anlattığı da belliydi. Enteresan bir senaryosu var zenci karakter özellikle çok iyiydi tek başına bölümü sırtlamış resmen. Adamlar sürekli pedal çeviriyorlar bir düzen var ve bu düzenin içinden çıkabilmek yine insanın elinde. Nitekim iki karakterde bu sistematikten kurtuldular zaten. Sistemin kölesi olmaktansa sistemi yerle bir edecek gücü insan kendinde bulmalı hikayesiydi.
@Aserat @Sherlock @OzaN @Harunnn60 @Doğu @FaJi @MasacRE-
Son sahne daha çok sistemden kurtulmak için çabalayan insanların bile sistemden çıkamadığını anlatıyor aslında. Daha büyük oda, daha güzel bir manzara ama yine tutsak ve başka insanların dediğini yapıyor.
3x4 San Junipero ve 2x2 White Bear'ı muhakkak izle. Yani izlemeden diziyi bırakayım deme3.Bölüm..
İlk 15 dakika aşırı sıkıcıydı dedim ne anlatma derdinde falan durumundaydım ama sonrası su gibi aktı. Zaman makinesi oyunuydu resmen. Her yapılan, her söylenen şey alenen ortaya çıkıyordu. Yalan söyleme şansın yok ve gerçek hayatımızda böyle bir şey olsa eminim ciddi sorunlar çıkabilirdi sanırım.Güzel bölümdü ama hala favorim 2.bölüm.
@Aserat @OzaN @Sherlock @Doğu @Harunnn60 @MasacRE- @FaJi
Yok kanka hepsini izleyeceğim zaten3x4 San Junipero ve 2x2 White Bear'ı muhakkak izle. Yani izlemeden diziyi bırakayım demeWhite Christmas da güzel imdb'de en çok puan alan bölüm ancak ben en çok White Bear'ı beğendim. Gerçek hayatta olması gereken bir şeyi anlatıyor detay vermiyim ama izle muhakkak
2.sezon 1.bölüm..
Enteresan bir bölümdü bu da. Kadın kocası öldükten sonra internet üzerinden bir sistemle onun tıpatıp aynı karakterinde biriyle aynı ses tonuyla konuşması etkileyiciydi derken daha da etkileyici kısmı tıpa tıp aynısı şekliyle elektrolitler aracılığıyla ayağına kadar gelmesi, onunla öpüşmesi, sevişmesi her şeyi bire bir yaşamasıydı. Onun gibi olmadığını söylediği halde ondan kopamayışı da güzeldi.
1.sezon 2.bölümle yarışabilir
@Aserat @MasacRE- @FaJi @Doğu @OzaN @XanTier @Sherlock
Konuya bakanları etiket yapıyorumYarışırsa yarışsın banane?
Müthiş bir bölüm bu da. Gelecekte böyle bir teknoloji olur mu ki acep? Düşünsene baban annen vefat ediyor onlar yerine bu robotlar geliyor. Vay anasını.. Tüyler ürpertici ama bir o kadar da ilgi uyandırıcı. İzlemeye devam et çok güzel bölümler seni bekliyor2.sezon 1.bölüm..
Enteresan bir bölümdü bu da. Kadın kocası öldükten sonra internet üzerinden bir sistemle onun tıpatıp aynı karakterinde biriyle aynı ses tonuyla konuşması etkileyiciydi derken daha da etkileyici kısmı tıpa tıp aynısı şekliyle elektrolitler aracılığıyla ayağına kadar gelmesi, onunla öpüşmesi, sevişmesi her şeyi bire bir yaşamasıydı. Onun gibi olmadığını söylediği halde ondan kopamayışı da güzeldi.
Babamın daha iyi versiyonu olursa kopyalarımMüthiş bir bölümü bu da. Gelecekte böyle bir teknoloji olur mu ki acep? Düşünsene baban annen vefat ediyor onlar yerine bu robotlar geliyor. Vay anasını.. Tüyler ürpertici ama bir o kadar da ilgi uyandırıcı. İzlemeye devam et çok güzel bölümler seni bekliyor
Sonraki bölüm daha da güzel.2.sezon 1.bölüm..
Babamın her gün harçlık veren versiyonu puhahahahaBabamın daha iyi versiyonu olursa kopyalarım
Daha ılıman versiyonunu tercih ederim her şeye karışmayanBabamın her gün harçlık veren versiyonu puhahahahaİyi olabilir aynen
Karışırsa babamı şarja takmazdımDaha ılıman versiyonunu tercih ederim her şeye karışmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?