illaki öyledir de işte bu tanıtımda bariz hata yapılmış belliki yada ikinci bir anne vakası olacakBen 1 tane anne vardı diye hatırlıyorum ama
illaki öyledir de işte bu tanıtımda bariz hata yapılmış belliki yada ikinci bir anne vakası olacakBen 1 tane anne vardı diye hatırlıyorum ama
Muhtemelen hata yapılmıştır canımillaki öyledir de işte bu tanıtımda bariz hata yapılmış belliki yada ikinci bir anne vakası olacak
Arada gelip diğer çocukları da bıraktı demişti Filiz o tanıtımda hata var.illaki öyledir de işte bu tanıtımda bariz hata yapılmış belliki yada ikinci bir anne vakası olacak
ilk izlerken direk farketmiştim. Bakalım ilerleyen bölümlerde öğreneceğizMuhtemelen hata yapılmıştır canım
Valla nasıl hafıza var ben asla hatırlamazdımilk izlerken direk farketmiştim. Bakalım ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz
Zaten ilk bölümde yoktu o sahne. Demek ki fark edip çıkardılar sonradan.ilk izlerken direk farketmiştim. Bakalım ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz
aa hafızam zehirdir. Buradaki çok kişiyi bu yönümle sıkıştırmışımdırValla nasıl hafıza var ben asla hatırlamazdım
Deniz gibi diyeyimZaten ilk bölümde yoktu o sahne. Demek ki fark edip çıkardılar sonradan.
Banu Kiremitçi'ye söyleanaları ünlü biri olaydı şöyle şebnem dönmez falan.ss
Darısı bana ya herşeyi unutuyorumaa hafızam zehirdir. Buradaki çok kişiyi bu yönümle sıkıştırmışımdır@denizz19 da çekti biraz bazı şeyleri anında onun yüzüne çarptığım olmuşturAğustos-eylül az hafıza problemi yaşadım ama yine eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş
Deniz gibi diyeyim
Olabülü
Diyarbakırlı zekasıFragman çok iyi
Bu arada hata falan yok Filiz zaten geçtiğimiz bölümlerde annesinin sürekli onları terk ettiğini söyledi. Son terk ettiklerinde İsmet bebekti.
Hata dediğiniz fragmanın aynısı Shameless'ın 7.sezonunda var. Orada da 9 yaşındaydım ben diyor. Anneleri onları ilk terk ettiğinde Filiz 9 yaşında. Daha sonra dönüyor diğer çocuklar oluyor ve tekrar gidiyor bu kadar basit
Nasıl açıkladım ama@xBUGRAx
Halbuki dram dimiFragmana güldüm.
-Ben geldim
-Niye
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?