Bizim Hikaye - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Valla nasıl hafıza var ben asla hatırlamazdım :A
aa hafızam zehirdir. Buradaki çok kişiyi bu yönümle sıkıştırmışımdır :A @denizz19 da çekti biraz bazı şeyleri anında onun yüzüne çarptığım olmuştur :D Ağustos-eylül az hafıza problemi yaşadım ama yine eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş :D

Zaten ilk bölümde yoktu o sahne. Demek ki fark edip çıkardılar sonradan. :D
Deniz gibi diyeyim
Olabülü :A

işte buldum sonunda videoyu, Filiz 9 yaşındayken annesi bırakmışsa ve en küçükleri aynı annedense Filiz'in 11-12 yaşlarında olması gerek 😉 @xBUGRAx @Thequeer

:DFiliz annesinin gittiğini falan biliyor hatırlayacağı yaşta gitmiş kadın kardeşlerimi ben büyüttüm demişti bir bölümde 7 kardeşte aynı anneden diye biliyorum bende ismet küçük diye almak istiyor sanırım

aa hafızam zehirdir. Buradaki çok kişiyi bu yönümle sıkıştırmışımdır :A @denizz19 da çekti biraz bazı şeyleri anında onun yüzüne çarptığım olmuştur :D Ağustos-eylül az hafıza problemi yaşadım ama yine eski performansıma dönüyorum yavaş yavaş :D

Deniz gibi diyeyim
Olabülü :A
Darısı bana ya herşeyi unutuyorum :A

Fragman çok iyi :Z

Bu arada hata falan yok Filiz zaten geçtiğimiz bölümlerde annesinin sürekli onları terk ettiğini söyledi. Son terk ettiklerinde İsmet bebekti. :D

Hata dediğiniz fragmanın aynısı Shameless'ın 7.sezonunda var. Orada da 9 yaşındaydım ben diyor. Anneleri onları ilk terk ettiğinde Filiz 9 yaşında. Daha sonra dönüyor diğer çocuklar oluyor ve tekrar gidiyor bu kadar basit :D

Nasıl açıkladım ama :A @xBUGRAx

Fragman çok iyi :Z

Bu arada hata falan yok Filiz zaten geçtiğimiz bölümlerde annesinin sürekli onları terk ettiğini söyledi. Son terk ettiklerinde İsmet bebekti. :D

Hata dediğiniz fragmanın aynısı Shameless'ın 7.sezonunda var. Orada da 9 yaşındaydım ben diyor. Anneleri onları ilk terk ettiğinde Filiz 9 yaşında. Daha sonra dönüyor diğer çocuklar oluyor ve tekrar gidiyor bu kadar basit :D

Nasıl açıkladım ama :A @xBUGRAx
Diyarbakırlı zekası :A

iyi geceler bayanlar ve baylar (arada kalanlar:A ) uykunuzu kaçıracak pozlarla veda ediyorum bugüne de:A @Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer @YıldırıM @vadikızı @Dosi @gizem ak @serhatt @Shamkhal :A @mrt-06 @denizz19 da bakabilir zaten son zamanlarda pek meyilliler:A
DNU3idoW4AAxUpu.jpg
DNU3ieSXkAA2ajA.jpg
DNU3id7X4AAXbYS.jpg
DNU5nJGWAAEwvPA.jpg
DNU5nJIXcAAs90g.jpg
DNU7L0sXUAAvBQi.jpg
DNU7L03X0AE4lji.jpg