Bu da çatlak bir şeye benziyor.Sarışın daha yaşlı hafif çatlak.
Bu da çatlak bir şeye benziyor.Sarışın daha yaşlı hafif çatlak.
Teşekkürler beni de etiketlediğin için. Şans eseri de fark edebilirdim sonuçta.
Hazalım döktürüyor yine tek başına eğer askere gitsem izleyemeyecektim bu bölümü
Bu çocuklardan sanki bir ya da iki tanesi başka kadındandı ben mi öyle hatırlıyorum @xBUGRAxTeşekkürler beni de etiketlediğin için. Şans eseri de fark edebilirdim sonuçta.
Yalnız anaları 6 çocuk doğuran bir kadın için fazla genç kaçmış.
Ben iki fragmana da etiketlememişsin diyorum adam hala kadından bahsediyor.Bu çocuklardan sanki bir ya da iki tanesi başka kadındandı ben mi öyle hatırlıyorum @xBUGRAx
Seni kaale almamışım demekBen iki fragmana da etiketlememişsin diyorum adam hala kadından bahsediyor.
Vatanım Sensin geldiğinde netten devam ederim diyordum ama bu muameleden sonra bıraksam daha iyi olur gibi.Seni kaale almamışım demek
Hikmet'in babası başkasıysa hepsi Fikri'nin değil demek ki. Türkçe öğretmenliği okuyacaksın bir de.Hayır hepsi onun Hikmet'in babası başkası hatta.
Vatanım Sensin geldiğinde netten devam ederim diyordum ama bu muameleden sonra bıraksam daha iyi olur gibi.
Hikmet'in babası başkasıysa hepsi Fikri'nin değil demek ki. Türkçe öğretmenliği okuyacaksın bir de.
Olsun yine de anneleri olduğunu belirtmen gerekirdi. Otur sıfır.Ay hepsi derken analarına dedim Deniz'in mesajına bak sevmem böyle bilmiş öğrenci.
Anne hiç olmamış ya hiç alakası yok ben anneyi Mehtap Bayrı olarak düşünüyordum hep
Olsun yine de anneleri olduğunu belirtmen gerekirdi. Otur sıfır.
gerçekten hepsinin annelerimi? ikinci karısı olmasın Fikri'nin?Sarışın daha yaşlı hafif çatlak.
Olabülügerçekten hepsinin annelerimi? ikinci karısı olmasın Fikri'nin?
Mehtap TRT'nin dizisinde (Kalk Gidelim) oynuyor.Anne hiç olmamış ya hiç alakası yok ben anneyi Mehtap Bayrı olarak düşünüyordum hep
Neyse bölüm yine zirveye dönecektir çok güzel olmuş fragman, Hazal’ı burada hep Ferihaya benzetiyorum nedense ve bir türlü seçemiyorum Filiz karakterini
Bunun İçin bırakırdı bence çok yakışırdı ya bu kim Filiz den genç duruyor neredeyseMehtap TRT'nin dizisinde (Kalk Gidelim) oynuyor.
Konuk falan olur sanırım daha uzun kalsa tanıdık birini bulurlardı.Bunun İçin bırakırdı bence çok yakışırdı ya bu kim Filiz den genç duruyor neredeyse