Bizim Hikaye - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bizim Hikayede ki baba rolü sürekli bira içiyor filan diyorlar. Hatta bir kadının evine gidyor kadın daha yeni bira filan içtiniz demişti. :F Bira içtiği sahneyi gösteriyorlar mı yoksa öyle lafta mı içiyor bu adam? @sokak sanati @HachiKo

Bizim Hikayede ki baba rolü sürekli bira içiyor filan diyorlar. Hatta bir kadının evine gidyor kadın daha yeni bira filan içtiniz demişti. :F Bira içtiği sahneyi gösteriyorlar mı yoksa öyle lafta mı içiyor bu adam? @sokak sanati @HachiKo
Orjinalinde baya içiyo gösteriyolar, Bizim Hikayeyi fazla izlemedim birkaç sahnesine baktım ama hatırladığım kadarıyla gösteriyolar :D

Orjinalinde baya içiyo gösteriyolar, Bizim Hikayeyi fazla izlemedim birkaç sahnesine baktım ama hatırladığım kadarıyla gösteriyolar :D
Başka dizilerde şarapları bile buzluyorlar. :F İyi o zaman burada içtiğini gösteriyorlarsa. :A Ben göremedim ama içtiğini sadece lafı geçiyor bugünde çok içtin diye. :A

Ben bu çocuğun zengin olduğunu ama söyleyemediğini düşünmüştüm başlarda ama baya baya yeni şeyler çıkıyor. Bakalım neler olacak.
Geçen bölümü izledim, yine baya baya güldürdü. Fikret yine döktürdü :Z
Orijinalinde de neydüğü belirsiz zaten :A

Ben bu çocuğun zengin olduğunu ama söyleyemediğini düşünmüştüm başlarda ama baya baya yeni şeyler çıkıyor. Bakalım neler olacak.
Geçen bölümü izledim, yine baya baya güldürdü. Fikret yine döktürdü :Z
Fikri'ye Fikret demişim :F
@denizz19 de hiç uyarmamış :A

Bölüm tekrarı bugün oynuyordu biraz kaçırdığım sahneleri bakmış oldum:D yeni bölümde ilgi çekici olacak sanırım Filiz ole Barışın arası bazı durumlardan bozulabilir,Fikri ortalığı bakalım karıştıracak mı bir daha:A

Bunlar hiç yataktan çıkmıyorlardı ama sempatim vardı bu çifte :D Ben de Birkan gibi bir stilde olup yataktan çıkmak istemezdim :F
YY konusunda Hayat Şarkısı'nın bahsi açılmışken aklıma geldi Filiz ve Barış piknik için Hülya ve Mahir'in buluştuğu yere gitti. :(