Hele Fikret'in ağlaması
evet yaa bölüm gerçekten süperr
Hele Fikret'in ağlaması
Orjinalinde baya içiyo gösteriyolar, Bizim Hikayeyi fazla izlemedim birkaç sahnesine baktım ama hatırladığım kadarıyla gösteriyolarBizim Hikayede ki baba rolü sürekli bira içiyor filan diyorlar. Hatta bir kadının evine gidyor kadın daha yeni bira filan içtiniz demişti. Bira içtiği sahneyi gösteriyorlar mı yoksa öyle lafta mı içiyor bu adam? @sokak sanati @HachiKo
Başka dizilerde şarapları bile buzluyorlar. İyi o zaman burada içtiğini gösteriyorlarsa. Ben göremedim ama içtiğini sadece lafı geçiyor bugünde çok içtin diye.Orjinalinde baya içiyo gösteriyolar, Bizim Hikayeyi fazla izlemedim birkaç sahnesine baktım ama hatırladığım kadarıyla gösteriyolar
Bizim Hikayede ki baba rolü sürekli bira içiyor filan diyorlar. Hatta bir kadının evine gidyor kadın daha yeni bira filan içtiniz demişti. Bira içtiği sahneyi gösteriyorlar mı yoksa öyle lafta mı içiyor bu adam? @sokak sanati @HachiKo
Bir arada kupa bardağında içmişti sanırım. Ceza yememek için ilginç fikir.Gazeteye sarıyorlar.
Bir arada kupa bardağında içmişti sanırım. Ceza yememek için ilginç fikir.
Kara Sevda buzluyordu yada uzaktan çekim yapıyordu.
Ben bu çocuğun zengin olduğunu ama söyleyemediğini düşünmüştüm başlarda ama baya baya yeni şeyler çıkıyor. Bakalım neler olacak.
Orijinalinde de neydüğü belirsiz zatenBen bu çocuğun zengin olduğunu ama söyleyemediğini düşünmüştüm başlarda ama baya baya yeni şeyler çıkıyor. Bakalım neler olacak.
Geçen bölümü izledim, yine baya baya güldürdü. Fikret yine döktürdü
Ay baktın mı sen orjinale?Orijinalinde de neydüğü belirsiz zaten
Orijinalin sadece ilk 5 bölümüne baktım birkaç gün önce ama cesur sahneler varAy baktın mı sen orjinale?
aa değilde günlerin uzadı ya hadi yeni bir dizi daha bul
Bölüm tekrarı bugün oynuyordu biraz kaçırdığım sahneleri bakmış oldum yeni bölümde ilgi çekici olacak sanırım Filiz ole Barışın arası bazı durumlardan bozulabilir,Fikri ortalığı bakalım karıştıracak mı bir daha
Fikri'ye Fikret demişimBen bu çocuğun zengin olduğunu ama söyleyemediğini düşünmüştüm başlarda ama baya baya yeni şeyler çıkıyor. Bakalım neler olacak.
Geçen bölümü izledim, yine baya baya güldürdü. Fikret yine döktürdü
Bölüm tekrarı bugün oynuyordu biraz kaçırdığım sahneleri bakmış oldum yeni bölümde ilgi çekici olacak sanırım Filiz ole Barışın arası bazı durumlardan bozulabilir,Fikri ortalığı bakalım karıştıracak mı bir daha
YY konusunda Hayat Şarkısı'nın bahsi açılmışken aklıma geldi Filiz ve Barış piknik için Hülya ve Mahir'in buluştuğu yere gitti.Bunlar hiç yataktan çıkmıyorlardı ama sempatim vardı bu çifte Ben de Birkan gibi bir stilde olup yataktan çıkmak istemezdim