xBUGRAx
Süper Emekli
Şu Vi annesi ve resmi olmayan damat grup yapacaklar mı? Kaynana baldan tatlı hesabı.
yok artıkHiçbir zaman yani.
Yok artık alımlı olsa yapacaklar mı sankiyok artık
şimdi en son ki bölümüde tamamladım.
Tülay'ın annesi daha genç ve alımlı biri olsaydı söz ettiğiniz mesele olabilirdi ama "tipik" bir kaynana rolü olduğu için imkansız gibi
haha off neyse işte adam kaynanaya sarkardı demek istedim yani yan gözle bakmakYok artık alımlı olsa yapacaklar mı sanki
Belli ki Barışla engellenmesin diyedirhaha off neyse işte adam kaynanaya sarkardı demek istedim yani yan gözle bakmak
o değilde dizideki ilk sahnede tuşlu telefon salak diye engelleme yapılmıyor denildi ya yalan! benim eski rahmetli telefonumda o seçenek vardı
Bence bizim Şeymamız daha iyi o kadını sevmedim Hatta bizim Fikri bile daha iyi Ama onların da Barışı çok iyi gerçi bizimki de iyiŞeyma nasıl orda.
Bence bizim Şeymamız daha iyi o kadını sevmedim Hatta bizim Fikri bile daha iyi Ama onların da Barışı çok iyi gerçi bizimki de iyi
Evet ilk 2 bölümü izledim ama bizim dizide hemen hemen aynı şekilde ilerliyor tabi bazı sahnelerimiz bizim daha iyiOrjinalimi izliyosun sen
Evet ilk 2 bölümü izledim ama bizim dizide hemen hemen aynı şekilde ilerliyor tabi bazı sahnelerimiz bizim daha iyi
Kız sen izledin mi orijinalini psikolojin bozulmasınGerçektenmi birebir demek orjinalini biliyorum az çok izlemişliğim varda birebir olduğunu bilmiyordum ben devam edecekmisin peki izlemeye
Kız sen izledin mi orijinalini psikolojin bozulmasın
Biraz cinsel içerikli ondan didimYok be karışık izledim psikolojime birşey olmaz sen izle de bari kafan dağılsınn
Biraz cinsel içerikli ondan didim
45 dakikalık Yüz Yüze yeter şimdi Bizim Hikaye zamanı artık.
Çok iyi gidiyor bölüm Filiz ve Fikret sahnesi çarpıcıydı.Abimler geldi bende bakamadım odamdaki tv de star tv gitmiş bizim hikayeyi açtım yüz yüzeye sonra bakacam