Soyle o Mustafaya onu kaciracagim ve bir sekretere birakacagim sekreter sayesinde olacak 😉 @Çiğdem-Onun ahlakı dışındaymış bu tür şeyler öyle diyor Mustafa
Sen başka bir rolde gireceksin Mustafa'yla düşmansınız kavgalarınız olacakSoyle o Mustafaya onu kaciracagim ve bir sekretere birakacagim sekreter sayesinde olacak 😉 @Çiğdem-
O zaman cok siradan olmus kliseSen başka bir rolde gireceksin Mustafa'yla düşmansınız kavgalarınız olacakBakalım kız kimi seçecek
Su anda olmaz yarin isaretlerimSenin kötü planlarınla karşı karşıya kalacaklar,bu arada puanını ankete de işaretler misin ? @cookies
Senin kötü planlarına dayanamazsa olurSu anda olmaz yarin isaretlerim
Ama mustafa erkek olacak degilmi
Ya bnm kötu planim onu erkek yapmak olsaSenin kötü planlarına dayanamazsa olur
İnşallah onu erkek yapmadan ölürsem gam yerimSenin planın başka ama tuzağa çekerek onu erkek yapabilirsin @cookies
Tamam unutmaman için yine etiketlerim ben@kvp-medya şuan vaktim yok foruma bakamıyorum ocakta yemek var harunn60 programını tamamlamak için girdim çıkıcam brazdan akşam gelince bakıcam senaryona ve bana gelen bildirimlere 🙂🙂
Pot kırdım fakat ben öyle düşünüyorum.Sonuçta dizi🙂
Anne ve çocuk onlarda o yüzden dedimPot kırdım fakat ben öyle düşünüyorum.Sonuçta dizi🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?