Bizim Foruma Dair - 5.Bölüm (Sezon Finali) | xemrexxx ve Çiğdem-

@Çiğdem- dediğin kadar varmış, teşekkürler güzel sözlerin için, duygularımız karşılıklı
Maalesef terk edemedik burayı, ama bunda senin de payın büyük tabii, MusicSurvivor ve Benim Albümüm olmasa çoktan gitmiştim belki de.

Etli biber dolmasını iyi yapıyon demek, bizim evde sık pişen bir yemektir, haftada bir yeriz muhakkak.
Bir oturuşta 4-5 tane yerim, üzerine de yoğurt oh mis.

niye maaselef be

Bedavaya olmaz, biz bu peynirleri Erzurum ve Kars'ta mağaralardan alıyoruz. Yani çok para.
Şaka ya bir gün gelirsem tezgaha bir şeyler ayarlarız. Aynen, otogarın orda.

hahaha evet yemek yapma konusunda iyiyimdir annem oyüzden bana ayrdımcılık yapıyor asıl şef benim
biber dolmaya bayılıyorum hele kıvamı tam tutucak çıtırdamayacak yanı lokum gibi derizya o kıvamı tutturmaya çalışıyorum hep belirli bir yapış ayarım var

şapkasına bayılıyorum özellikle o ayrı lezzetli oluyor

O zaman seni alan yaşadı demek isterdim ama diyemiyorum maalesef, iyi yemek yapıyor olabilirsin ama huyunun da iyi olması lazım, sen de cadaloz ve şirret bir kız olduğuna göre şimdiden seninle evlenecek olan kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

ne açık yorummm

hahahha evde patron ben olucam sözümü dinlerse oklavam börekler açar ama dinlemezse kafasında paralanır