Bizim Foruma Dair - 5.Bölüm (Sezon Finali) | xemrexxx ve Çiğdem-

beni cekemediklerini hissetmistimde bunlardan birinin sen oldugunun yeni farkina vardim. @xemrexxx cilvelesiyor demekle biraz hakliymis galiba :A iyiki fazla yazismadim :A
valla saçını başını yolardı çiğdem senin sana kara büyüler yapar evinin kapısına domuz yağı sürerdi :A sonuçta destere çikinellanın tapulu malı:A

hahah kız bu yer cücesinin dedikodularına kanma demedimmi daha bu akşam ben sana benim hakkımda dediklerine itibar etmeyin :A :A :A
Herkes hakkında bir algısı var bu totoş oğlumuzun :A Efsun izlese hep, bizde başimizi dinlesek azcık :A @dosimosi @vadikızı

@faruk bile @Forumdash oldu ya da tam tersi ben doğruları söylerim anca sen sus hadsiz:A

Bak bunu diyerek algı yaptiğini kabul ettin :A (gerçi uzun zamandır itiraz etmiyordun ya :F @mrt-06 )

Herkes hakkında bir algısı var bu totoş oğlumuzun :A Efsun izlese hep, bizde başimizi dinlesek azcık :A @dosimosi @vadikızı

Bak bunu diyerek algı yaptiğini kabul ettin :A (gerçi uzun zamandır itiraz etmiyordun ya :F @mrt-06 )
öyle davraniyon sende :A

evimim kapisina zor gelir. bana ulasmak kolay degil :)
valla saçını başını yolardı çiğdem senin sana kara büyüler yapar evinin kapısına domuz yağı sürerdi :A sonuçta destere çikinellanın tapulu malı:A
@Forumdash bu çocuk malesef etki altına alıyor bunlada gurur duyuyor utanmaz @xemrexxx :F

@dosimosi son günlerde itiraf geliyor @mrt-06 programına çiğdem forumdakı bayan üyeleri kaçırıyor tek kalmak istiyor diye senin gitmenlede şimdi doğruymuş diyecekler :A

@Forumdash bu çocuk malesef etki altına alıyor bunlada gurur duyuyor utanmaz @xemrexxx :F

@dosimosi son günlerde itiraf geliyor @mrt-06 programına çiğdem forumdakı bayan üyeleri kaçırıyor tek kalmak istiyor diye senin gitmenlede şimdi doğruymuş diyecekler :A
yan, şimdi ben xemrexxx olarak koriş gibi markayım ve gıybetçiyim ; biz safiye sultan olarak da güçlü ve zekiyim:D neticede bir ben olmak kolay değiş ayrıca sen kim köpeksin de bana/bize utanmaz diyorsun :A