en son diyordu çiğdeme söyle bir webcamden konuşalım ama üstüne rahat bişiler giysin hatta hiç giyinmesin demişti@dosimosi kaçırdı çocuğu zaten bu gece dosimosiyi yolluyoruz forumdan destereye haber gönder yarın gelsin ayoll
en son diyordu çiğdeme söyle bir webcamden konuşalım ama üstüne rahat bişiler giysin hatta hiç giyinmesin demişti@dosimosi kaçırdı çocuğu zaten bu gece dosimosiyi yolluyoruz forumdan destereye haber gönder yarın gelsin ayoll
en son diyordu çiğdeme söyle bir webcamden konuşalım ama üstüne rahat bişiler giysin hatta hiç giyinmesin demişti
en son diyordu çiğdeme söyle bir webcamden konuşalım ama üstüne rahat bişiler giysin hatta hiç giyinmesin demişti
AYYY uyduruyor işte ama söz konusu destere olunca demişte olabilir bilmiyorum
AYYY uyduruyor işte ama söz konusu destere olunca demişte olabilir bilmiyorum
hahaha yok kız ne aşkı gelince şımarıcak sizin yüzünüzdenarastirmis bide. harbi asik bu kiz.
zaten insan kiymetini bilenlere degilde kendisini uzenlere miknatis gibi cekilir
hahaha yok kız ne aşkı gelince şımarıcak sizin yüzünüzden
valla saçını başını yolardı çiğdem senin sana kara büyüler yapar evinin kapısına domuz yağı sürerdi sonuçta destere çikinellanın tapulu malıbeni cekemediklerini hissetmistimde bunlardan birinin sen oldugunun yeni farkina vardim. @xemrexxx cilvelesiyor demekle biraz hakliymis galiba iyiki fazla yazismadim
öyle davraniyon sendehahaha yok kız ne aşkı gelince şımarıcak sizin yüzünüzden
evimim kapisina zor gelir. bana ulasmak kolay degilvalla saçını başını yolardı çiğdem senin sana kara büyüler yapar evinin kapısına domuz yağı sürerdi sonuçta destere çikinellanın tapulu malı
Herkes hakkında bir algısı var bu totoş oğlumuzun Efsun izlese hep, bizde başimizi dinlesek azcık @dosimosi @vadikızıhahah kız bu yer cücesinin dedikodularına kanma demedimmi daha bu akşam ben sana benim hakkımda dediklerine itibar etmeyin
@faruk bile @Forumdash oldu ya da tam tersi ben doğruları söylerim anca sen sus hadsiz
öyle davraniyon sende
evimim kapisina zor gelir. bana ulasmak kolay degil
@Forumdash bu çocuk malesef etki altına alıyor bunlada gurur duyuyor utanmaz @xemrexxxvalla saçını başını yolardı çiğdem senin sana kara büyüler yapar evinin kapısına domuz yağı sürerdi sonuçta destere çikinellanın tapulu malı
ne itirafi kiz ?@Forumdash bu çocuk malesef etki altına alıyor bunlada gurur duyuyor utanmaz @xemrexxx
@dosimosi son günlerde itiraf geliyor @mrt-06 programına çiğdem forumdakı bayan üyeleri kaçırıyor tek kalmak istiyor diye senin gitmenlede şimdi doğruymuş diyecekler
yan, şimdi ben xemrexxx olarak koriş gibi markayım ve gıybetçiyim ; biz safiye sultan olarak da güçlü ve zekiyim neticede bir ben olmak kolay değiş ayrıca sen kim köpeksin de bana/bize utanmaz diyorsun@Forumdash bu çocuk malesef etki altına alıyor bunlada gurur duyuyor utanmaz @xemrexxx
@dosimosi son günlerde itiraf geliyor @mrt-06 programına çiğdem forumdakı bayan üyeleri kaçırıyor tek kalmak istiyor diye senin gitmenlede şimdi doğruymuş diyecekler
FAVORİ FORUM İTİRAFLARI DİYE proram var öyle yazmıslar benim hakkımda bayan üyeleri ben kaçırıyormusumda bunlarda hep @xemrexxx in etkileri ondan görüyorlarne itirafi kiz ?
çiğdem itiraf etti ya foruma gelen kızlara büyü yapıyormuş onu diyor iştene itirafi kiz ?
FYP yeni parti kurmuş gibi oldukperception is everything
çiğdem itiraf etti ya foruma gelen kızlara büyü yapıyormuş onu diyor işte
SEN SUSSANA BEE @dosimosi GERÇEK SANACAK ŞİMDİ BENİM DERDİM ÜNLÜ KADINLARLAne itirafi kiz ?
bilemiyecem artik gercekmi degilmi. bugun acik acik gitte manitam gelsin dedin ve gecende kufurler ette kökten banlan dedinSEN SUSSANA BEE @dosimosi GERÇEK SANACAK ŞİMDİ BENİM DERDİM ÜNLÜ KADINLARLA