aaa tamam ayoll ama senin biraz rahatlamaya ihtiyacın var bence sürekli bukadar sitres iyi değil bu sana iyi gelicektir bence
Sapık gece gece.s.s sen bu olayı çöz ben rahat ederim.
aaa tamam ayoll ama senin biraz rahatlamaya ihtiyacın var bence sürekli bukadar sitres iyi değil bu sana iyi gelicektir bence
hahaha sapık senin rihannandırSapık gece gece.s.s sen bu olayı çöz ben rahat ederim.
hahaha aa benimle oklava dövüşüne girme kAybedersin
@Çiğdem- dediğin kadar varmış, teşekkürler güzel sözlerin için, duygularımız karşılıklı Maalesef terk edemedik burayı, ama bunda senin de payın büyük tabii, MusicSurvivor ve Benim Albümüm olmasa çoktan gitmiştim belki de.
Etli biber dolmasını iyi yapıyon demek, bizim evde sık pişen bir yemektir, haftada bir yeriz muhakkak. Bir oturuşta 4-5 tane yerim, üzerine de yoğurt oh mis.
Bedavaya olmaz, biz bu peynirleri Erzurum ve Kars'ta mağaralardan alıyoruz. Yani çok para. Şaka ya bir gün gelirsem tezgaha bir şeyler ayarlarız. Aynen, otogarın orda.aa napayım @sokak sanati sende hergün birisiyle karşı karşıya getiriyorsun bizi sana birşey desem diyemiyorum ona birşey desem diyemiyorum aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olayı gibi birşey
aaa doğru @sürgünüm ama forumda zaman hızlı geçiyor gerçekten mesala dün konuştuk gibi geliyor bana bazı şeyler taa 2014 yılında 2-3 yıl önce konuştuğumuzun farkına varıyorum zaman çok çabuk geçiyor çanakcı değilde görele'de olan tarafa uğrayabilirim otogar tarafındamı ismini versem bedava verirmi gerçekten
hahaha aa benimle oklava dövüşüne girme kAybedersin
hahaha evet yemek yapma konusunda iyiyimdir annem oyüzden bana ayrdımcılık yapıyor asıl şef benim biber dolmaya bayılıyorum hele kıvamı tam tutucak çıtırdamayacak yanı lokum gibi derizya o kıvamı tutturmaya çalışıyorum hep belirli bir yapış ayarım var@Çiğdem- dediğin kadar varmış, teşekkürler güzel sözlerin için, duygularımız karşılıklı Maalesef terk edemedik burayı, ama bunda senin de payın büyük tabii, MusicSurvivor ve Benim Albümüm olmasa çoktan gitmiştim belki de.
Etli biber dolmasını iyi yapıyon demek, bizim evde sık pişen bir yemektir, haftada bir yeriz muhakkak. Bir oturuşta 4-5 tane yerim, üzerine de yoğurt oh mis.
mağaradan peynirmi alıyonuz @Çiğdem- bilemedim şimdi mağarapeyniri nasıldırBedavaya olmaz, biz bu peynirleri Erzurum ve Kars'ta mağaralardan alıyoruz. Yani çok para. Şaka ya bir gün gelirsem tezgaha bir şeyler ayarlarız. Aynen, otogarın orda.
Öyleyse uzak durma vaktim gelmiş benim @dosimosi den bi koyar uçarım 😱
O zaman seni alan yaşadı demek isterdim ama diyemiyorum maalesef, iyi yemek yapıyor olabilirsin ama huyunun da iyi olması lazım, sen de cadaloz ve şirret bir kız olduğuna göre şimdiden seninle evlenecek olan kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.hahaha evet yemek yapma konusunda iyiyimdir annem oyüzden bana ayrdımcılık yapıyor asıl şef benim biber dolmaya bayılıyorum hele kıvamı tam tutucak çıtırdamayacak yanı lokum gibi derizya o kıvamı tutturmaya çalışıyorum hep belirli bir yapış ayarım var
şapkasına bayılıyorum özellikle o ayrı lezzetli oluyor
O zaman seni alan yaşadı demek isterdim ama diyemiyorum maalesef, iyi yemek yapıyor olabilirsin ama huyunun da iyi olması lazım, sen de cadaloz ve şirret bir kız olduğuna göre şimdiden seninle evlenecek olan kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
O zaman seni alan yaşadı demek isterdim ama diyemiyorum maalesef, iyi yemek yapıyor olabilirsin ama huyunun da iyi olması lazım, sen de cadaloz ve şirret bir kız olduğuna göre şimdiden seninle evlenecek olan kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
6 yıl içinde evlencekmisin bakalımhahahha evde patron ben olucam sözümü dinlerse oklavam börekler açar ama dinlemezse kafasında paralanır
yok ya derslerinde yardimci oldum bugun iki kardese ve arada dövusuyorlardi onu dedim korkmayin benden