suan iki ögrenciye ders veriyorum. ikiside arada dövusuyor konsantrem bozuluyor. birazdan gelirimYayından kaldırıldı ya ondan sanırım @dosimosi özelden devam
etmiyormuyuz
terapi icin sakin ortam gerekiyor
suan iki ögrenciye ders veriyorum. ikiside arada dövusuyor konsantrem bozuluyor. birazdan gelirimYayından kaldırıldı ya ondan sanırım @dosimosi özelden devam
etmiyormuyuz
hahaha hayırr bee 22 yaşında geldim ben foruma 30 aralık 2013 te geldim 2014 eylülde 23 yaş günümü kutladık 2015 eylülde 24 2016 eylüldede 25 yaşımı kutladık 3 doğum günü mesajımda forumda duruyor 91 doğumluyum forumda yaşlanıyoruz şaka maka@Çiğdem- foruma geldiğinde 24 yaşındaydı, aradan 3 sene geçtiğine göre 27 olması lazım. Ben 30'dum 34 oldum, bu kız hep yerinde mi sayıyor?
Hani köyünüzün Çanakçı olduğunu söylemiştin, benim de ablam Çanakçı'ya gelin gitti demiştim hatırlıyor musun o konuşmamızı? Sanki o zaman 23 demiştin bana, 1 yaş da eksik söylediğini farz edersek 24 ediyor işte.hahaha hayırr bee 22 yaşında geldim ben foruma 30 aralık 2013 te geldim 2014 eylülde 23 yaş günümü kutladık 2015 eylülde 24 2016 eylüldede 25 yaşımı kutladık 3 doğum günü mesajımda forumda duruyor 91 doğumluyum forumda yaşlanıyoruz şaka maka
hahahah aa bak şurada yanlışlık oluyor ben yeni yıla girdikten sonra doğum günüm gelmeden yıla göre söylüyorum ozaman 22 yaşındaydım ama yıl olarak 23 olduğundan öyle demişimdir ama 23 eylülde oldum tabi şimdi ocak ayından sonra 26 yaşındayım diyebilirim eylülü beklemeden yılı daha çok önemsiyorum benHani köyünüzün Çanakçı olduğunu söylemiştin, benim de ablam Çanakçı'ya gelin gitti demiştim hatırlıyor musun o konuşmamızı? Sanki o zaman 23 demiştin bana, 1 yaş da eksik söylediğini farz edersek 24 ediyor işte.
En azından 1 basamak yükselttik bu da bir şey. )hahahah aa bak şurada yanlışlık oluyor ben yeni yıla girdikten sonra doğum günüm gelmeden yıla göre söylüyorum ozaman 22 yaşındaydım ama yıl olarak 23 olduğundan öyle demişimdir ama 23 eylülde oldum tabi şimdi ocak ayından sonra 26 yaşındayım diyebilirim yılı daha çok önemsiyorum ben
@xemrexxx @Harunnn60 @destere üçlüsünüde etiket yapayım onlarda görsün
hahaha hayır yükselmiyor malesef doğum günü gelince yaş yükseliyor ama 91 yılını olduğun yıla koyunca ozamanda yanlıs söylemiş olmuyorsun aslında ama doğum günüm yılım belli hesaplayın işte ayollEn azından 1 basamak yükselttik bu da bir şey. )
Yazın Çanakçı'ya pazara gittim, insan bi misafir eder bir bardak çayımızı iç derdi.
Güzel bölüm olmuş iyi güldürdü Bir de yanlarına @destere 'yi getirseydin program reyting rekorları kırardı herhalde @MayısKralı
@Çiğdem- Taht oyunları okuyorum derken 😱 Şu bildiğimiz Game of Thrones'dan bahsediyorsun demi hani dizisi olan
resmen biz damga vurmuşuz @mrt-06 özentiliği bırak
Biraz gerçekçi olmuş olacağım ama kötü olmuş bence. Her zaman ki sıkıcı sorular ve ilgi çekmeyen basit cevaplar. Çiğdem biraz gülümsetti onun dışında güzel bir şey söyleyemeyeceğim. Başarılar.
@MasacRE- evet bence izlenecek bir yapım değil ben okumayı seçtim ayollBen çok beğendim okurken bayağı eğlendim, emeğinize sağlık. @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-
Ayrıca @xemrexxx teşekkür ederim düşüncen için. Çiğdem'in oklavasına karşılık güzel kadın fotosu atman güldürdü onun dışında Çiğdem'in @denizz19 yorumu, Emre'nin de @eskici yorumu güldürdü.
Bu arada EFE cevabında @Çiğdem-'in abla göndermesi programa damga vurmuş.
hahaha hayır yükselmiyor malesef doğum günü gelince yaş yükseliyor ama 91 yılını olduğun yıla koyunca ozamanda yanlıs söylemiş olmuyorsun aslında ama doğum günüm yılım belli hesaplayın işte ayoll
aa o değilde ben bile yaz ayı bayram dısı gitmiyorum artık çanakçı tarafına senin ne işin var
@MasacRE- evet bence izlenecek bir yapım değil ben okumayı seçtim ayoll
@dosimosi ayy bakma sen bu @xemrexxx e bir sürü dedikodu çıkardı hakkımda ayy ilgincide üyelerde inanıyorlar yanı etkiliyor insanları İNMİDİR CİNMİDİR BELLİ DEĞİL AYOLL
@mrt-06 tşşk ederim cnm ama gönderme falan yapmadım ben resmiyeti sevmiyorum oyüzden itiraf programına mağzeme çıkarmaya çalışma ayoll
@sokak sanati huysuzluk ettiğin konuğun kim olduğu belli oyüzden ben değilim açıklaması yağmama gerek yok üyelere sende sadece benim kısmımdan gülümsediğini belirtip hakkımı vermişsin zaten diğer huysuzu sevmeye gerek yok zaten
Eniştem sergi açıyor, dedim ya Çanakçı'lı diye. Onu ziyarete gitmiştim. Ayrıca abim de Görele pazarına sergi açıyor. Pazar da en büyük peynir tezgahı kimdeyse, bil ki o bizim tezgah. Tam da yerini tarif etmeyeyim, sen şimdi bedavaya 1 kilo tulum peyniri istersin. )hahaha hayır yükselmiyor malesef doğum günü gelince yaş yükseliyor ama 91 yılını olduğun yıla koyunca ozamanda yanlıs söylemiş olmuyorsun aslında ama doğum günüm yılım belli hesaplayın işte ayoll
aa o değilde ben bile yaz ayı bayram dısı gitmiyorum artık çanakçı tarafına senin ne işin var
Eniştem sergi açıyor, dedim ya Çanakçı'lı diye. Onu ziyarete gitmiştim. Ayrıca abim de Görele pazarına sergi açıyor. Pazar da en büyük peynir tezgahı kimdeyse, bil ki o bizim tezgah. Tam da yerini tarif etmeyeyim, sen şimdi bedavaya 1 kilo tulum peyniri istersin. )
aa napayım @sokak sanati sende hergün birisiyle karşı karşıya getiriyorsun bizi sana birşey desem diyemiyorum ona birşey desem diyemiyorum aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olayı gibi birşeySende çok şımarma özelde bana destek vermedin.
aa napayım @sokak sanati sende hergün birisiyle karşı karşıya getiriyorsun bizi sana birşey desem diyemiyorum ona birşey desem diyemiyorum aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık olayı gibi birşey
aaa doğru @sürgünüm ama forumda zaman hızlı geçiyor gerçekten mesala dün konuştuk gibi geliyor bana bazı şeyler taa 2014 yılında 2-3 yıl önce konuştuğumuzun farkına varıyorum zaman çok çabuk geçiyor çanakcı değilde görele'de olan tarafa uğrayabilirim otogar tarafındamı ismini versem bedava verirmi gerçekten
hahha aa tamam destek olurum birazdanHep benim karşımdasın pis şopar.s.s Bir kere destek ver haklıyım işte.
hahaha hayır yükselmiyor malesef doğum günü gelince yaş yükseliyor ama 91 yılını olduğun yıla koyunca ozamanda yanlıs söylemiş olmuyorsun aslında ama doğum günüm yılım belli hesaplayın işte ayoll
@MasacRE- evet bence izlenecek bir yapım değil ben okumayı seçtim ayoll
@dosimosi ayy bakma sen bu @xemrexxx e bir sürü dedikodu çıkardı hakkımda ayy ilgincide üyelerde inanıyorlar yanı etkiliyor insanları İNMİDİR CİNMİDİR BELLİ DEĞİL AYOLL
@mrt-06 tşşk ederim cnm ama gönderme falan yapmadım ben resmiyeti sevmiyorum oyüzden itiraf programına mağzeme çıkarmaya çalışma ayoll
@sokak sanati huysuzluk ettiğin konuğun kim olduğu belli oyüzden ben değilim açıklaması yağmama gerek yok üyelere sende sadece benim kısmımdan gülümsediğini belirtip hakkımı vermişsin zaten diğer huysuzu sevmeye gerek yok zaten
hahha aa tamam destek olurum birazdan
Geçti artık o an düşünüp destek atman lazımdı.
@sokak sanati o konuda bir öneride bulunucam ben belki ozman gönlünü alırız yanı kendimce bir çözüm buldum tabi kabul eder etmez bilememBir seni duydum kitabını okuyup da dizisini sevmeyen, izlemeyen Hiç baktın mı peki diziye sen ?
@sokak sanati o konuda bir öneride bulunucam ben belki ozman gönlünü alırız yanı kendimce bir çözüm buldum tabi kabul eder etmez bilemem
ben kolay kolay yabancı diziyi yarım bırakmam @MasacRE- ama 5-6 bölüm dayanabilmiştim o diziye okadar berbat çekilmiş kitabı daha sağlıklı
@sokak sanati o konuda bir öneride bulunucam ben belki ozman gönlünü alırız yanı kendimce bir çözüm buldum tabi kabul eder etmez bilemem
ben kolay kolay yabancı diziyi yarım bırakmam @MasacRE- ama 5-6 bölüm dayanabilmiştim o diziye okadar berbat çekilmiş kitabı daha sağlıklı
aaa tamam ayoll ama senin biraz rahatlamaya ihtiyacın var bence sürekli bukadar sitres iyi değil bu sana iyi gelicektir benceKabul ettir sadece çözüm yetmez.