ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

harika bir dizi kesinlikle ilk bölüme bak beğeneceksindir hem ortak dizimiz olmuş olur
gerçi sen benim sevdiğim dizileri sevmezsinde yinede bir göz at

Ay madem izliyorsun yorum da yapsana, iyice kereste oldun.

Aynen o kız. Sinsi diyor onun için yiğit

üçüncü bölümüde izledim
hikayeyi çok hızlı işliyorlar oysa bir kamyon malzeme çıkardı son bölümden öyle bir hızlandırılmış tura almışlarki sanki yönetmen ishal olmuş bir önce bitirip tuvalete koşturayım der gibi yapmış

züleyhanın arabanın arkasından koşarken terliklerinin ayağından fırladığı sahne çok doğaldı harikaydı züleyhada orda dörtdörtlük oynamış

demirle züleyhanın evlenmeside dediğim gibi yangından mal kaçırır gibi olmuş aceleniz ney anlamak mümkün değil

mesela sadece mutfaktakilerin züleyhanın hugdan demirin arabasıyla dönüşünden sonraki tepkilerinden en az iki bölm çıkardı o kısımlarda hiç edilmiş

Bebek var beebk

Seyirci inanmazdı buna
this is us izlediysen orda bir doğum günü ailenin biraraya gelip kutlaması bir bölümm sürüyor mesela ona rağmen dizi kalite abidesi

seyirci inanırdı orda sorun çıkmazdı ama bence bu dizide senaristin acelesi var bir an önce bu araları pas geçip züleyha ile yılmazın yanlış anlamalar nedeniyle birbirine düşman kesilmesini istiyor şimdi züleyha güya yılmaza iyilik yapmak için demirle evlenmiş olacak yılmaz ise züleyhanın kendisini aldatmasına tahammül edemeyip gidip bir gardiyana verecek
? gidişat oraya doğru

Gardiyan ne alaka
Adam ipe gidiyor bu bölüm.
Wbbek mevzusu üzerinde dönecek bence olay bundan sonra

harika bir dizi kesinlikle ilk bölüme bak beğeneceksindir hem ortak dizimiz olmuş olur
gerçi sen benim sevdiğim dizileri sevmezsinde yinede bir göz at
Bodrum Masalı'nı unuttun galiba
Birlikte yorumlardık.
sen boş dizi izlemezsin. Vakit sıkıntısı olduğu için izlemiyorsun başka dizileri. Buna kapıldıysan muhakkak kalitelidir

Gardiyan ne alaka
Adam ipe gidiyor bu bölüm.
Wbbek mevzusu üzerinde dönecek bence olay bundan sonra
bu arada aklıma gelmişken saftirik dediğim gülten isimli kız , sen karambole getirip fadiki bana saftirik diye yutturmaya çalışmışsın
fadik fesat bir kadın tüm saflık ve iyiniyet gültende toplanmış
yani bu konuda istemedende olsa @Yiğitt e katılmak zorundayım
tabi bizim senaristlerin belli bir standardı yok iki hafta sonra gültenide şirret bişeye çevirebilirler

Bodrum Masalı'nı unuttun galiba
Birlikte yorumlardık.
sen boş dizi izlemezsin. Vakit sıkıntısı olduğu için izlemiyorsun başka dizileri. Buna kapıldıysan muhakkak kalitelidir
unutmadım ama o masal çok kısa sürdü
umarım bir zamanlar züleyha uzun soluklu olur ve umarım biraz daha kalite gelir diziye

Gülten kıvırcık olan Fadik Yılmaza aşık olan değil mi
Ben mi karıştırıyorum isimleri.
Baktım şimdi karıştırmışım ben evet Gülten çok saf ama o kıza Fadik ismi daha güzel uyardı

bende fadik ismini yakıştırdığım için o gün sen karıştırınca hiç garibime gitmemişti fadik saf olan demiştim
evet fadik ismi saflığa daha çok yakışıyor gülten isminde bir şirretlik var ama ne yazıkki dizide saf olan gültenmiş

@Yiğitt nerden bulaştırdın ard arda 2 bölüm bitirdim
kendimi fazla kötü hissetmezsem 3. bölümüde tamamlarım bugün. Olmadı yarın bitiririm. Işten rapor aldık, dinlenme yerine dizi izliyom
@destere
3 bölümü toplam yorumlarım