Hahaha dedim sana akıcı bir dizi diye, bitir de yorumlarını yap. Bu haftaya yetiş, bomba bölüm geliyor.
Hahaha dedim sana akıcı bir dizi diye, bitir de yorumlarını yap. Bu haftaya yetiş, bomba bölüm geliyor.
Akıcı olmasından ziyade ben kafaya koyunca mecbur bitiriyorum ve üst üste kaptırıyorum kendimi. Beyinde gripten dolayı yorgun olunca tam anlamak için bazı sahneleri defalarca başa sarıyorum yani kafayı iyice yoruyorum. (Film görüntüsü oyunculuklar ve müziği beğendim ama)Hahaha dedim sana akıcı bir dizi diye, bitir de yorumlarını yap. Bu haftaya yetiş, bomba bölüm geliyor.
Aa geçmiş olsun o zaman.Akıcı olmasından ziyade ben kafaya koyunca mecbur bitiriyorum ve üst üste kaptırıyorum kendimi. Beyinde gripten dolayı yorgun olunca tam anlamak için bazı sahneleri defalarca başa sarıyorum yani kafayı iyice yoruyorum. (Film görüntüsü oyunculuklar ve müziği beğendim ama)
4. bölüm Tv'den izlerim büyük olasılıkla (senden önce )
Sağol. Sonbaharı yaşamadan kışa hızlı giriş yapınca çarpıldımAa geçmiş olsun o zaman.
Ben tv'den hiçbir yapımı izlemediğim için izlersin yani, normal
İnsallah seni de götürür cendermelerSağol. Sonbaharı yaşamadan kışa hızlı giriş yapınca çarpıldım
Dizide gıcık kaptığım baya isim var ben bi gidip 3. bölüme yavaştan başlayayım. Jandarmalar gelmişti en son
yorumu bekliyoruz
cendermeler yılmazı götürdü ama yılmazda bir melül bakışlar fırlatıyorduki cendermenin kanı kaynadı sanırımİnsallah seni de götürür cendermeler
Sağol. Sonbaharı yaşamadan kışa hızlı giriş yapınca çarpıldım
Dizide gıcık kaptığım baya isim var ben bi gidip 3. bölüme yavaştan başlayayım. Jandarmalar gelmişti en son
sen ne zaman başlıyorsun kendinden bahset @Dosi yi zehirledik züleyha ile senide bulaştıralım bariOo başladınmı diziye süper valla
sen ne zaman başlıyorsun kendinden bahset @Dosi yi zehirledik züleyha ile senide bulaştıralım bari
Ohoo ben izliyorum bile netten takip ediyorum diziyi tanıtımlarını gördüğümde kafama koydum bakacam diye Murat ünalmış ve Uğur için izliyorum
ünalmış şu kılbıyık demir beydi onu tanıdımda, uğur devamlı ıslak gözlerle çevresine bakan kurbağacık yılmazmı yoksa
ıyyy zevkiniz batsın kızlardada mide var yaniiİvet destereciğim çok yakışıklı dimiii
ıyyy zevkiniz batsın kızlardada mide var yanii
O da gizli parlakçı be
hala züleyham hakkında yorum yapmamışsınSağol. Sonbaharı yaşamadan kışa hızlı giriş yapınca çarpıldım
Pek hevesim yoktu ama tamam senin için yapayım yorumu. 3 bölümü birden yapacağım. Nekadar uzar bakacaz.hala züleyham hakkında yorum yapmamışsın
neyse ben çıkıyorum artık bundan sonra yorum yazsanda gece anca okurum