ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

3. BÖLÜM

Harika bölümdü, dizi çok hızlı akıyor. Maşallah kaç bölüm sonra olur dediklerimin hepsi ilk üç bölümde oldu, senariste kocaman alkış. Nasıl gidecek dizi, çok merak ediyorum. :Z

Yılmaz'ı İstanbul'a götürdüler, Züleyha ile konuşmaları da gitti artık. Keşke ikiliyi biraz daha bu saf halleriyle izleyebilseydik. :( Demir, Züleyha'ya evlilik teklifi etti. Züleyha son sahnede kendini suya bırakarak intihar etti.

Fedik ve Saniye'ye ayar oluyorum, ne kadar kıskandılar Züleyha'yı. 😱 Neyse, hanım ağamız hepinizi yollayacak. :Z

Dizinin en iyisi de Gülten, çok tatlı. :bhr:

3. BÖLÜM

Harika bölümdü, dizi çok hızlı akıyor. Maşallah kaç bölüm sonra olur dediklerimin hepsi ilk üç bölümde oldu, senariste kocaman alkış. Nasıl gidecek dizi, çok merak ediyorum. :Z

Yılmaz'ı İstanbul'a götürdüler, Züleyha ile konuşmaları da gitti artık. Keşke ikiliyi biraz daha bu saf halleriyle izleyebilseydik. :( Demir, Züleyha'ya evlilik teklifi etti. Züleyha son sahnede kendini suya bırakarak intihar etti.

Fedik ve Saniye'ye ayar oluyorum, ne kadar kıskandılar Züleyha'yı. 😱 Neyse, hanım ağamız hepinizi yollayacak. :Z

Dizinin en iyisi de Gülten, çok tatlı. :bhr:

Gülten tam sinsi. Fadik saf ve iyi bence :A

Ay madem izliyorsun yorum da yapsana, iyice kereste oldun. :ppp:
bölümleri tv den takip etmiyorum netten sonra izliyorum reklamsız öyle olunca geç izlemiş oluyorum sıcak sıcak yapılan yorumları kaçırmış oluyoruz haliyle :)
mesela daha üçüncü bölümü izleyemedim :)

bölümleri tv den takip etmiyorum netten sonra izliyorum reklamsız öyle olunca geç izlemiş oluyorum sıcak sıcak yapılan yorumları kaçırmış oluyoruz haliyle :)
mesela daha üçüncü bölümü izleyemedim :)
Ben de tv'den izlemiyorum, netten izliyorum. En azından genel bir bölüm yorumu yapıyorum. :Z

Ben de tv'den izlemiyorum, netten izliyorum. En azından genel bir bölüm yorumu yapıyorum. :Z
ilk iki bölümü genel anlamda yorayım o zaman
en sevdiğim karaktter gaffur dizinin olmazsa olmazı nasılki hanımın çiftliğinde asıl işi yüklenen kabakla ramazandıysa burdada gaffur ve ailesi
dizinin diğer öenmli karakteri ise çiftliğin hanımı :)
diğer renkli karakterler gaffurun karısı ve kızkardeşleri ve alzheimerli nene
en itici karakter yılmaz malı :)
züleyha ise devamlı 333 der gibi büzüşen tahriş edici dudaklarıyla oyuncu olarak olmasada görsel açıdan benim favorim :)
unutmadan ayyaş doktor ve karısının olduğu sahnelerde hoşuma gitti :)

ilk iki bölümü genel anlamda yorayım o zaman
en sevdiğim karaktter gaffur dizinin olmazsa olmazı nasılki hanımın çiftliğinde asıl işi yüklenen kabakla ramazandıysa burdada gaffur ve ailesi
dizinin diğer öenmli karakteri ise çiftliğin hanımı :)
diğer renkli karakterler gaffurun karısı ve kızkardeşleri ve alzheimerli nene
en itici karakter yılmaz malı :)
züleyha ise devamlı 333 der gibi büzüşen tahriş edici dudaklarıyla oyuncu olarak olmasada görsel açıdan benim favorim :)
unutmadan ayyaş doktor ve karısının olduğu sahnelerde hoşuma gitti :)
Vaay, demek benim favori işim Hanımın Çiftliği'ni de izledin. :bhr: Ah ah, onun gibi gelmez...

Benim favorim de Yılmaz, maşallah çok tatlı. Demir de fena sayılmaz. :bhr: