Bu kadar boşluk sevdalısı olmak da üzücü gerçekten gözlerini toprak doyursun.Evet çatla.
Bu kadar boşluk sevdalısı olmak da üzücü gerçekten gözlerini toprak doyursun.Evet çatla.
Demir'ciğim zehirlenmesine dayanamadı ve şikayetini geri almişAdam yaa adam
Şu Müjgan kadar sinir bir karakter yok ya.Yine gitmiş Züloşumu kıstırmış silahla.
aslımda hasas değilim spoi konusunda. aynı zevki aliyorum izlerkenSpoi vermeyeyim o zaman.
Ay çekemiyorsun.Titrek müjgandan da koruyamıyorsa kendisini Züleyhaya da iki laf edin amaAlt tarafı müjgan
Sırtlan yılmazın gözü açılıyorsa Behiceye dikkat etsinAy çekemiyorsun.
Yılmazımın da açılıyor gözleri.
Bizim Fazilet ne olarak geliyor acaba, Behicenin hakkından o gelir anca.Sırtlan yılmazın gözü açılıyorsa Behiceye dikkat etsinParaları alıp kaçınca dımdızlak kalacak
Bizim Fazilet ne olarak geliyor acaba, Behicenin hakkından o gelir anca.
Şuan MErsinde oldugunu biliyoruz. Hunkarımızın çekindiği biri oldugu çok belli. Kudurdu öğrenemediği için
Yeni karşılıklar bulalım pls. Kabak tadı verdi.
Ben başlarını izlemedim. O geçen bölümdeki evdeki o idi dimi. Gözüktümü peki. 😱
Yapıcam zatenYeni karşılıklar bulalım pls. Kabak tadı verdi.
Evet SAHTE zirveye sevinirken.Yapıcam zatenAma yarınki elemine yapıcam. Süprizi kaçmasın
Hah hah hah hahEvet SAHTE zirveye sevinirken.
Son haftada tüm gruplarda Mucize Doktor birinciydi ve bu hafta o olmayınca 1. olacaksınız SAHTE zirveniz dışında geçici bir şey göremiyorum.Hah hah hah hah
Sahibinin koltugunu geçici olarak aldınız. Türk halkının duygusallığını kullanarak. İnsan sömürücüsü
Reyting sayfasında @Dosi üzerinden sen ve senin gibilere cevabımı yazdım git okuSon haftada tüm gruplarda Mucize Doktor birinciydi ve bu hafta o olmayınca 1. olacaksınız SAHTE zirveniz dışında geçici bir şey göremiyorum.
Akılıca hamle yaptınReyting sayfasında @Dosi üzerinden sen ve senin gibilere cevabımı yazdım git oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?