Daha iyisini arıyorum desek daha doğru oluryok artık ucuzunu arıyrum deme
Yeşil çaylısı nasıl kokuyor merak ettim@Forumdash artık bizde yeterince kolonya var
Yarın gidip alayım bir kaç tane
Ekli dosyayı görüntüle 76361
geçen almadığım ucuzdu bunlara göreYeşil çaylısı nasıl kokuyor merak ettim
Çok iyi fırsatmiş ama satışa kapamişlargeçen almadığım ucuzdu bunlara göreBirazdan ekmek almaya gideceğim alırım (tabi kalmışsa) evde var bir kaç tane aslında.
o*a, buradan bile pahalı yapmışlar
Bizimkiler kolonya bulamamiş hidroalkolik almişar 60TL'yeo*a, buradan bile pahalı yapmışlarlinkte duru limon kolonyasına baktım. Burada daha hesaplı ama tabiki fiyatı bugünlerde yükseltmedilerse. Bugün o bahsettiğim mahalledeki kolonyaya baktım ve fiyatı hemen yükseltmişler
Keşke geçen alsaymışım hemenBizimkiler kolonya bulamamiş hidroalkolik almişar 60TL'ye2x400ML duru kolonyadan daha hesaplı daha güvenli kızmadım1000ML bide
Limon alma aşiri kokuyorKeşke geçen alsaymışım hemenneyse kısmet, zaten bilemediğim markaydı. O yukarda attığım foto, o markete giderim artık evdekiler bitinceDuruyu alırim
Lavanta'nın kokusu güzel. benim evdeki öyleLimon alma aşiri kokuyorLavanta ve yeşilçayı merak ettim. Mandalina da varmiş onu da dene
o*a, buradan bile pahalı yapmışlarlinkte duru limon kolonyasına baktım. Burada daha hesaplı ama tabiki fiyatı bugünlerde yükseltmedilerse. Bugün o bahsettiğim mahalledeki kolonyaya baktım ve fiyatı hemen yükseltmişler
Lavanta severim. Bizim evdekissıvı sabunlar da lavantaLavanta'nın kokusu güzel. benim evdeki öyle
h harfi neden sansürlü
h sansürlü çünkü forumdaki tertemiz sicilimi ceza ile kirletmek istemedimLavanta severim. Bizim evdekissıvı sabunlar da lavanta
h sansürlü çünkü forumdaki tertemiz sicilimi ceza ile kirletmek istemedim
Yani küfür değil ama argoda bir nidaOha “oha” demek kötü bir şey mi kiEğer öyleyse @Forumdash müebbet yer en çok onun kullandığını görüyordum
Yani küfür değil ama argoda bir nidaŞaşirma ünlemi sansürlenecek bişey yok bence de@Dosi hatta tvde bile sansürlenmıyor. Otokontrolünüzü rtüke göre yapın
Oha'yı tamamlayan nida çüş'tür. O yuzden argo dedimBen argo olduğunu bile düşünmüyordum, tıpkı “ya” kelimesi gibi doğal yani ağızdan çıkan bir ünlem diye düşünüyordum, ki halen öyle düşünüyorum
Şimdi baktım Almancada da varmış bu ünlem hatta galiba Türklerden dolayı geçmiş@kerem
Oha'yı tamamlayan nida çüş'tür. O yuzden argo dedimYaa kadar naif değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?