''Bir Yılda Satamadığımız Kolonyayı Bir Saatte Tükettik!''

Kolonya niye alayım ya :D hayatımda gördüğüm en saçma ülke olabiliriz bu konuda.

@Forumdash artık bizde yeterince kolonya var :A
Yarın gidip alayım bir kaç tane :A
20200315_224024.png

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Çok iyi fırsatmiş ama satışa kapamişlar :F Resmen stokluk ürün

şuna da bak 75 TL 😱
o*a, buradan bile pahalı yapmışlar :A linkte duru limon kolonyasına baktım. Burada daha hesaplı ama tabiki fiyatı bugünlerde yükseltmedilerse. Bugün o bahsettiğim mahalledeki kolonyaya baktım ve fiyatı hemen yükseltmişler :F

o*a, buradan bile pahalı yapmışlar :A linkte duru limon kolonyasına baktım. Burada daha hesaplı ama tabiki fiyatı bugünlerde yükseltmedilerse. Bugün o bahsettiğim mahalledeki kolonyaya baktım ve fiyatı hemen yükseltmişler :F
Bizimkiler kolonya bulamamiş hidroalkolik almişar 60TL'ye :F 2x400ML duru kolonyadan daha hesaplı daha güvenli kızmadım:F 1000ML bide

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bizimkiler kolonya bulamamiş hidroalkolik almişar 60TL'ye :F 2x400ML duru kolonyadan daha hesaplı daha güvenli kızmadım:F 1000ML bide
Keşke geçen alsaymışım hemen :A neyse kısmet, zaten bilemediğim markaydı. O yukarda attığım foto, o markete giderim artık evdekiler bitince :A Duruyu alırim :A

• Güldürdün
Keşke geçen alsaymışım hemen :A neyse kısmet, zaten bilemediğim markaydı. O yukarda attığım foto, o markete giderim artık evdekiler bitince :A Duruyu alırim :A
Limon alma aşiri kokuyor :A Lavanta ve yeşilçayı merak ettim. Mandalina da varmiş onu da dene:A

• Güldürdün

h harfi neden sansürlü :A

• Güldürdün
Oha “oha” demek kötü bir şey mi ki :A Eğer öyleyse @Forumdash müebbet yer en çok onun kullandığını görüyordum :A
Yani küfür değil ama argoda bir nida :A Şaşirma ünlemi sansürlenecek bişey yok bence de :A @Dosi hatta tvde bile sansürlenmıyor. Otokontrolünüzü rtüke göre yapın :F

Yani küfür değil ama argoda bir nida :A Şaşirma ünlemi sansürlenecek bişey yok bence de :A @Dosi hatta tvde bile sansürlenmıyor. Otokontrolünüzü rtüke göre yapın :F

Ben argo olduğunu bile düşünmüyordum, tıpkı “ya” kelimesi gibi doğal yani ağızdan çıkan bir ünlem diye düşünüyordum, ki halen öyle düşünüyorum:A

Şimdi baktım Almancada da varmış bu ünlem hatta galiba Türklerden dolayı geçmiş :A @kerem

• Güldürdün
Reactions: kerem and Forumdash
Ben argo olduğunu bile düşünmüyordum, tıpkı “ya” kelimesi gibi doğal yani ağızdan çıkan bir ünlem diye düşünüyordum, ki halen öyle düşünüyorum:A

Şimdi baktım Almancada da varmış bu ünlem hatta galiba Türklerden dolayı geçmiş :A @kerem
Oha'yı tamamlayan nida çüş'tür. O yuzden argo dedim:A Yaa kadar naif değil.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Oha'yı tamamlayan nida çüş'tür. O yuzden argo dedim:A Yaa kadar naif değil.

“Çüş” mesela argodur, kabadır en azından ama “oha” bence “çüş”e göre çok daha kibar kaçıyor ve bu ünlemlere eşdeğer başka bir ünlem aklıma gelmiyor :A “Yok artık” Eşdeğer ancak iki kelimeli sözcük olduğu için “oha” dururken kullanmak baya üşenilecek zor bir iş olur. “Wow” ise İngilizce sonuçta, kültür yozlaşmasına gerek yok yerli ve milli “oha”dururken:A

Hatta küçükken şu marşın “oha dev adam 12 dev adam” olduğunu zannedip öyle söylerdim :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir