Bir Yıl Aradan Sonra!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
5 Temmuz 2020'de foruma ara vermiştim ve aradan bir yıl geçti, 5 Temmuz 2021'e geldi tarihler, ben foruma geri döndüm. Uzun bir aradan sonra, bir yıl aradan sonra yeniden forumdayım. Ara verdiğim sürede kültürel anlamda kendimi geliştirmeye çalıştım; dizi izledim, film izledim, kitap okudum. Ve evet ben @Araf, geri döndüm.

Yorum yapmayı bile unutmuşum, girişi böyle ilginç bir şekilde yaptım. Neyse sorun yok, yorum olayını da halledeceğim. Sonuç olarak geri döndüm. :D

Hatırlayanlara, özleyenlere selam olsun. :D

Bugün geleceğini tahmin etmiştim. Zaten iletişimimiz vardı. Hoşgeldin. Senle iyice arayı açtım mesaj yazmada. Bir ara beni geçmeye çalışıp başarmıştın ama ben yokluğunda 20.000 yazarak seni artık yarış dışı bıraktım :A

• Beğendim
Reactions: Araf
Hoşgeldin yeniden aramızda görmek güzel. :Z Filmleri izleyip izleyip buraya yorum yapmadığın için arkandan biraz söylenmiş olabiliriz. :A

• Beğendim
Bugün geleceğini tahmin etmiştim. Zaten iletişimimiz vardı. Hoşgeldin. Senle iyice arayı açtım mesaj yazmada. Bir ara beni geçmeye çalışıp başarmıştın ama ben yokluğunda 20.000 yazarak seni artık yarış dışı bıraktım :A
Nasıl tahmin ettin, içine mi doğdu yoksa? :D Bir yıl sen arayı aç, ben de geçerdim ya da geçemezdim, hiç bilmiyorum. Uğraşasım gelmiyor hiç. :A

Hoş bulduk. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nasıl tahmin ettin, içine mi doğdu yoksa? :D Bir yıl sen arayı aç, ben de geçerdim ya da geçemezdim, hiç bilmiyorum. Uğraşasım gelmiyor hiç. :A

Hoş bulduk. :D
Seni az çok analiz ettim diyelim. Geçen belki gelirim dediğinde gittiği günün yıl dönümünde gelecektir diye tahmin ettim :A

• Beğendim
Hoşgeldin yeniden aramızda görmek güzel. :Z Filmleri izleyip izleyip buraya yorum yapmadığın için arkandan biraz söylenmiş olabiliriz. :A
Hoş bulduk, teşekkürler. :D

İzlediğime dua et, normalde hayatta o kadar film izleyemezdim forumda olsam. :A Zaten etkinlikten önce doğaçlama başlamıştım, gerisi geldi sonra zaten. Film bağımlısı oldum, bu yıl acayip bir şekilde film izledim, rakamı görsen şaşırırsın. Umarım foruma girmeye başladım diye bırakmam. :A
------

Hoşgeldin @Araf. Bu planlı bir ara mıydı, değilse nasıl ayarladın tam tamına 1 yıl sonra dönmeyi :A
Hoş bulduk Don Kişot. :D

Yeni üyelerdensin sanırım, tanıyamadım. Bir yıl içinde yabancı kalıyoruz bazen. :A

@Sherlock bak senin tahtına aday, çözmüş olayı ama tabii alakası yok. Rastlantı diyelim. :A
------

Seni az çok analiz ettim diyelim. Geçen belki gelirim dediğinde gittiği günün yıl dönümünde gelecektir diye tahmin ettim :A
Vay be, gittiğim günü bile hatırlıyor. Tabii arkamdan az mı yaş döktün falan. :A

Vay be, gittiğim günü bile hatırlıyor. Tabii arkamdan az mı yaş döktün falan. :A
Yoo gidişin biraz ters bir zamana denk gelmişti yas tutacak bir durum yoktu :A foruma ben aracılığı ile haber yolladığında ister istemez kullanıcı adını etiket ederken son görülmeyi görüyorduk. Sen giderken favori üyeydim bak o geldi aklıma. Artık bana gizli değilsin :A

• Güldürdün
Yoo gidişin biraz ters bir zamana denk gelmişti yas tutacak bir durum yoktu :A foruma ben aracılığı ile haber yolladığında ister istemez kullanıcı adını etiket ederken son görülmeyi görüyorduk. Sen giderken favori üyeydim bak o geldi aklıma. Artık bana gizli değilsin :A
Döner koltuklu sandalye bulmalıydık sana, dönerken "bak, favori üye diye ezip geçtiğin kadın, bak moderatör oldu" falan demeliydin. Öyle bir moda girdin. Tam yeşilçam modu. :A
------

Ooo hoş geldin @Araf hocam, gözümüz yollarda kalmıştı. :D Umarım sağlığın, sıhhatin yerindedir. :D

+1. :A Aynı yorumu yapacaktım tekrara girmesin. :A
Hoş bulduk. :D İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? :A

@MEnes sağ olsun, o olmasa zor olurdu. :A

Hoş bulduk, teşekkürler. :D

İzlediğime dua et, normalde hayatta o kadar film izleyemezdim forumda olsam. :A Zaten etkinlikten önce doğaçlama başlamıştım, gerisi geldi sonra zaten. Film bağımlısı oldum, bu yıl acayip bir şekilde film izledim, rakamı görsen şaşırırsın. Umarım foruma girmeye başladım diye bırakmam. :A
------

Hoş bulduk Don Kişot. :D

Yeni üyelerdensin sanırım, tanıyamadım. Bir yıl içinde yabancı kalıyoruz bazen. :A

@Sherlock bak senin tahtına aday, çözmüş olayı ama tabii alakası yok. Rastlantı diyelim. :A
------

Evet yeni üye sayılırım :A Döndüğüne göre buralardasın, tanışırız daha inşallah :D

• Beğendim
Döner koltuklu sandalye bulmalıydık sana, dönerken "bak, favori üye diye ezip geçtiğin kadın, bak moderatör oldu" falan demeliydin. Öyle bir moda girdin. Tam yeşilçam modu. :A
------

Hoş bulduk. :D İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? :A

@MEnes sağ olsun, o olmasa zor olurdu. :A
Dur aklıma birşey getirdin ama demiyeyim :A ama sen bana karşı iyiydin. Tam uymadı :A
Olması gereken oldu diyelim :A

• Güldürdün