Yoldaşım zamparalık yapacak.Adamım sen ki İzmirin evladısın...Napacan Ukraynayı @Maskeli Fedai Dese anlarım
Yoldaşım zamparalık yapacak.Adamım sen ki İzmirin evladısın...Napacan Ukraynayı @Maskeli Fedai Dese anlarım
Manisa’ya hiç gelmedim ki. Geçen günkü plan yattıktan sonra artık bir daha kesinleşmeden söylememe kararı aldım İnşallah görüşeceğiz abi bir gün. @MasacREHaydi bakalım Utkucum dediğin gibi olsun 😉 Bu arada @dreamy ile halen görüşemedik biliyor musun?
Adam 24 gündür yazmıyor bana. Burdan biraz taş atamda kafasını yarsın.
İnsan hal-hatır sorar...Manisa’ya hiç gelmedim ki. Geçen günkü plan yattıktan sonra artık bir daha kesinleşmeden söylememe kararı aldım İnşallah görüşeceğiz abi bir gün. @MasacRE
Olsun canım yüksek lisansını başka üniversitede yapar erasmusa yine gidersin üzülme bebeğimmm. İnşallah bakalım.Ukrayna ve Gürcistan'ı biliyordum ama diğerleri sürpriz oldu. Hangisi olsa giderim şu son dönemdeki sıkıntılardan sonra. Yeter ki yurtdışı gezisi olsun...
Ellerine sağlık abi, çok güzel bir konu olmuş.
Aa hadi hayırlısı Atacan'ım, inşallah kazanırsın da gidersin. Benim en büyük isteklerimden biriydi ama maalesef bizim okulda bir bizim bölümde Erasmus yokmuş. Sen inşallah gidersin.
Olsun canım yüksek lisansını başka üniversitede yapar erasmusa yine gidersin üzülme bebeğimmm. İnşallah bakalım.Ukrayna ve Gürcistan'ı biliyordum ama diğerleri sürpriz oldu. Hangisi olsa giderim şu son dönemdeki sıkıntılardan sonra. Yeter ki yurtdışı gezisi olsun...
Ellerine sağlık abi, çok güzel bir konu olmuş.
Aa hadi hayırlısı Atacan'ım, inşallah kazanırsın da gidersin. Benim en büyük isteklerimden biriydi ama maalesef bizim okulda bir bizim bölümde Erasmus yokmuş. Sen inşallah gidersin.
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum.Olsun canım yüksek lisansını başka üniversitede yapar erasmusa yine gidersin üzülme bebeğimmm. İnşallah bakalım.
------
Olsun canım yüksek lisansını başka üniversitede yapar erasmusa yine gidersin üzülme bebeğimmm. İnşallah bakalım.
Haydi bakalım Utkucum dediğin gibi olsun 😉 Bu arada @dreamy ile halen görüşemedik biliyor musun?
Adam 24 gündür yazmıyor bana. Burdan biraz taş atamda kafasını yarsın.
Görüşemediğinize hiç şaşırmadım Neyse şu yasaklar geçsin de tekrar denersiniz şansınızı, daha nereye kadar kaçabilir ki dreamyManisa’ya hiç gelmedim ki. Geçen günkü plan yattıktan sonra artık bir daha kesinleşmeden söylememe kararı aldım İnşallah görüşeceğiz abi bir gün. @MasacRE
Kaçtığım yok konuyu çarpıtmasan mı...Görüşemediğinize hiç şaşırmadım Neyse şu yasaklar geçsin de tekrar denersiniz şansınızı, daha nereye kadar kaçabilir ki dreamy
Ben bilmem @The_Erinch bana bu şekilde aktardı durumuKaçtığım yok konuyu çarpıtmasan mı...
Utku sen ile Selfie yapıp İsota atacağım @dreamyBen bilmem @The_Erinch bana bu şekilde aktardı durumu
Bakü bende çok istiyorum.Umarım Pandemiden sonra benimde düşüncem var.Gidilmesi riskli ülkelere yorum yapıp buna nasıl yorum yapmamışım ya @The_Erinch
Gürcistan'a 4-5 sene önce arabayla gitmiştim, kimliği aynı pasaport gibi kullanıyorsun. Sadece gümrükte çok küçük bir harç ücreti almışlardı diye hatırlıyorum. Virüs etkisini kaybedince de Bakü'ye gitmeyi düşünüyorum
Efsane konu olmuşEkli dosyayı görüntüle 101918
Pasaportum yok yada vize işlemleri ile uğraşamam diyenlerdenseniz...
Kenarda biraz paranız varsa çantayı sırtınıza takın ,alın yanınıza kimliğinizi ver elini....
Evet; sadece kimliğimizle gidilen ülkeler mevcut;
Ukrayna
Gürcistan
KKTC
Moldova
Azerbaycan
Bu ülkeleri biraz kurcalayalım bakalım...
Ukrayna
Ekli dosyayı görüntüle 101931
180 günde 90 günü aşmayacak şekilde vizesiz. Uçak biletleri 1200 tl den başlıyor.
Pasaporta ihtiyaç duymadan yeni tip kimlikle de giriş yapabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 101919
Ekli dosyayı görüntüle 101920
Gürcistan
Ekli dosyayı görüntüle 101932
1 yıl vizesiz.
Pasaporta ihtiyaç duymadan kimlikle de giriş yapabiliyorsunuz. Uçak Biletleri 500 tl den başlıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 101921
Ekli dosyayı görüntüle 101922
KKTC
Ekli dosyayı görüntüle 101933
30 gün vizesiz. Uçak bileti 450 tl başlıyor.
Pasaporta ihtiyaç duymadan kimlikle de giriş yapabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 101923
Ekli dosyayı görüntüle 101924Ekli dosyayı görüntüle 101925
MOLDOVA
Ekli dosyayı görüntüle 101934
90 gün vizesiz. Uçak biletleri 750 tl den başlıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 101927
Ekli dosyayı görüntüle 101928
AZERBAYCAN
Ekli dosyayı görüntüle 101935
90 gün vizesiz. Uçak biletleri 1500 tl den başlıyor.
Nisan 2021 de başlayan uygulama ile kardeş ülke Azerbaycanada pazara gider gibi geçebileceğiz
Ekli dosyayı görüntüle 101929
Ekli dosyayı görüntüle 101930
Araştırdığınız zaman pasaportla vizesiz gidilen çok daha farklı ülkelerde mevcut ama sadece kimlik ile
gidilebilecek bu 5 ülkede çok kıymetli ve özel.
Sizin gittiğiniz var mı?
Önceliğiniz hangisi olurdu? Neden