Belki bir gün neden olmasın...
Pandemi biterse birgün 🙄Belki bir gün neden olmasın...
Bizim ruhumuz Kuzey'li yaaa...Bir şekilde çözeriz o işi diye düşünüyorum.
![]()
![]()
Pandemi biterse zaten planlarım arasında yurt dışı gezisi var ama önce arayışlarımın olumlu sonuç vermesi gerekiyor...Pandemi biterse birgün 🙄
Azerbaycana gidiceğim. Geçerken alayım seni![]()
Pandemi biterse zaten planlarım arasında yurt dışı gezisi var ama önce arayışlarımın olumlu sonuç vermesi gerekiyor...(Hayırlı, helal süt emmiş bir eş arayışı, ahahaha...
![]()
)
Azerbaycan gündemimde yoktu ama bilemedim şimdi belki değerlendirmeye alınabilir. Hem kimlikle de gidiliyormuş...![]()
Bana manzaralı yerler lazım bu şehir zaten İstanbul'dan hallice, 27 yıldır bu şehirlerdeyim ben...
Ben sana manzara atacağımda işte...RTÜK varBana manzaralı yerler lazım bu şehir zaten İstanbul'dan hallice, 27 yıldır bu şehirlerdeyim ben...Deminden şimdiye gelmenin ne anlamı var ki...
![]()
Çok da şaapmamak lazım şimdi abi dediğin gibi RTÜK var...Ben sana manzara atacağımda işte...RTÜK var![]()
![]()
![]()
Gerekli tüm bilgilendirme yardımlarında bulunurum
Kadınlar hakkında önemli bilgiler elde edeceğinden şüphem yok.Pandemi öncesi bir ara para biriktirip Gürcistan’a günübirlik ya da birkaç günlüğüne gitme macerasının hayalini kurmuştum. Hem ilk defa yurt dışına kısmen de olsa çıkma tecrübesi hem de şu telefon IMEI meselesi için. Günün birinde belki atılırım böyle bir maceraya sırf macera olsun diye. Ukrayna’yı da görmek isterdim tabii kültürel amaçlı![]()
Aa hadi hayırlısı Atacan'ım, inşallah kazanırsın da gidersin.Bu ülkeler içinde Azerbaycan'a giderim bir gün muhakkak.
Erasmus'a başvurdum ayın 4'ünde belli olacak, kazanırsam Polonya inş son dönemimde..![]()
Ukrayna ve Gürcistan'ı biliyordum ama diğerleri sürpriz oldu.Hangisi olsa giderim şu son dönemdeki sıkıntılardan sonra.
Yeter ki yurtdışı gezisi olsun...
Ellerine sağlık abi, çok güzel bir konu olmuş.
Aa hadi hayırlısı Atacan'ım, inşallah kazanırsın da gidersin.Benim en büyük isteklerimden biriydi ama maalesef bizim okulda bir bizim bölümde Erasmus yokmuş.
Sen inşallah gidersin.
![]()
Tabii ki Ukrayna'ya gidiyoruz Şerlok beyciğim bu da soru mu şimdiHangisine gidiyoruz ve SABAR tanıtımı yapıyoruz yoldaşlarım... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Adamım sen ki İzmirin evladısın...Napacan UkraynayıTabii ki Ukrayna'ya gidiyoruz Şerlok beyciğim bu da soru mu şimdi![]()
Aklın yolu birTabii ki Ukrayna'ya gidiyoruz Şerlok beyciğim bu da soru mu şimdi![]()
Olsun abi biz yurtdışında da sabarımızı icra edelim yine de
Sabar yerine başka bir şey icra etme de.Olsun abi biz yurtdışında da sabarımızı icra edelim yine deUkrayna da bunun için uygun bir ülke, kolay gidiş olan ülkelerden de en iyisi Ukrayna
![]()
Haydi bakalım Utkucum dediğin gibi olsun 😉 Bu arada @dreamy ile halen görüşemedik biliyor musun?Olsun abi biz yurtdışında da sabarımızı icra edelim yine deUkrayna da bunun için uygun bir ülke, kolay gidiş olan ülkelerden de en iyisi Ukrayna
![]()