diyelim ki bi kızdan hoşlandınız,bu kız arkadaşınızda olabilir?hoşlandığınızı belli etmek için saçınımı çekersiniz?ne yaparsınız?
dizimedya da belki ilkokul öğrencisidir olamaz mıİlk okulda olsak saçını cekerdik)))
Çok yanlış sormuşsun soruyu
Kız arkadaşımsa zaten sevdiğimi belli etmek için, içinde o olan herhangi bir eylem gerçekleştirmem yeterli.
Eğer tanımadığım bir kızsa öncelikle kızla kesişirim kızdan elektrik alırsam giderim yanına yada gizliden takip eder tenha bir yerde yakalarım (yada kelimesinden sonra fantastik hikayeye girer. Misal periler, sihirli annem gibi )
@kaan955
Sen bayan mıydın ya ?Ah @dizimedya ah ah
Ne saçı be
Arkadasimsi yaklaşırim ama o beni alir kankasi yapar erkekler hakkinda falan konuşur dimi ya
Direkt dudagina yapışırım dicem oda olmaz ya tokat atarsa
Seni seviyorum desem ya reddederse
Araya arkadas koysam ya o arkadas entrikaci çıkarsa ???
Bilemicim @dizimedya bu konuda ne yapacam valla bilemicem en iyisi Görücü usulü
Ne bayani be Adam gibi adamim ben :kızgın: :kızgın:Sen bayan mıydın ya ?
Onun için yazdım ya)))dizimedya da belki ilkokul öğrencisidir olamaz mı
İşe yarıyor muTüm tweetlerini favlarım -ki yapmışlığım var - Daha açık ne yapayım
Adam erkek demek değil onu diyeyim)))Ne bayani be Adam gibi adamim ben :kızgın: :kızgın:
Twitter sapığı var demişlerdi inanmamıştım, vay anasınıTüm tweetlerini favlarım -ki yapmışlığım var - Daha açık ne yapayım
anlamadı. kanka olarak devam ediyoruzİşe yarıyor mu
Aman be erkek gibi erkeğim o zamanAdam erkek demek değil onu diyeyim)))
Bende işe yaramadığını düşünerekten sorayım dedimanlamadı. kanka olarak devam ediyoruz
sapıklar dm'den yürüyor ben o seviyede değilimTwitter sapığı var demişlerdi inanmamıştım, vay anasını
Yorumsuz.Adam erkek demek değil onu diyeyim)))