Bir Kızdan Hoşlandığınızı Belli Etmek İçin Naparsınız?

matematik insan aklının doğayı yorumlaması yoksa sen hiç matematik ağacı diye bir şey duydun mu :F önce sayıları bulmuşlar sonra da logaritma falan geliştirmişler :D
Matematikten kaldım diyorum sen matematik yok diyorsun. O zaman bu durumda ailemden matematik yüzüne gördüğüm şiddetin karşılığını kim verebilecek ? :F : F

2015-2003= on artı iki yıl eder buradan metamatikte sorunum olmadığı aksine başkalarının sorunu olduğunu gosterir))
Sınava 10+2 yazdın verdin öğretmene. Sınavdan kaç aldın 0 otur yerine sözlüde 0 :D :D

Matematikten kaldım diyorum sen matematik yok diyorsun. O zaman bu durumda ailemden matematik yüzüne gördüğüm şiddetin karşılığını kim verebilecek ? :F : F

Sınava 10+2 yazdın verdin öğretmene. Sınavdan kaç aldın 0 otur yerine sözlüde 0 :D :D
pisagor amcadan başlayabilirsin :D

O da senin gibi matematigi yapamayınca felsefeye dalmış.
ahahah :D matematiği yaparım da felsefe kısmı doğru öyle demişti felsefe hocası :X

Kesinlikle. :D Yaşanmıştır. :( :D

Yok zaten, olmadı diye değil ama, olmaması daha iyi oldu benim için. :D

Hayırlısı diyelim. :D
Niçin öyle dedin ki ? Olsaydı şimdi ellerini tutardın, yanaktan öpebilirdin, sırtını okşayabilirdin belki hatta ve hatta bir ihtimal sinemada romantik bir film izleyip etkilendikten sonra fransız öpücüğü alabilirdin, ilerde evlenebilirdiniz o kişiyle :F :F

Kitapları kolumun altına alırım sonra çıkışta ona çarparım kitaplarımız yere düşer yerde toplarken onun gözlerine bakarım o da bakarsa tamamdır sonra evleniriz. :F

Niçin öyle dedin ki ? Olsaydı şimdi ellerini tutardın, yanaktan öpebilirdin, sırtını okşayabilirdin belki hatta ve hatta bir ihtimal sinemada romantik bir film izleyip etkilendikten sonra fransız öpücüğü alabilirdin, ilerde evlenebilirdiniz o kişiyle :F :F
Biraz şeydi. :D Anladın onu sen. :D

aaa bu konuda çok ip ucu alırım diye girmiştim erkeklerin hoşlandığında ne tepkiler verdiğini merak ediyordum ama konudan anladığım kadarıyla

erkekler öküz gibi bakmaktan başka bir şey yapmıyormuş hahaha :F:F:F

aaa bu konuda çok ip ucu alırım diye girmiştim erkeklerin hoşlandığında ne tepkiler verdiğini merak ediyordum ama konudan anladığım kadarıyla

erkekler öküz gibi bakmaktan başka bir şey yapmıyormuş hahaha :F:F:F
Erkek öküz gibi baktığında, erkeğe öküz gibi bakmayan kıza kimse bir daha bakmaz ve o kız hep bekar kalır belki duldur da bilemeyiz :))

Erkek öküz gibi baktığında, erkeğe öküz gibi bakmayan kıza kimse bir daha bakmaz ve o kız hep bekar kalır belki duldur da bilemeyiz :))
hahahahah ayy zaten yüz vermemek en iyi yöntem ama bunlara yüz vermeyince dahada azıyorlar öyle tiplerde var onlara ne yapıcaz :F:F:F

Vavvv @Çiğdem- aklima süper bi fikir geldi :
Once o kızı insanlarin arasinda küçük düşürmek lazim ama bunu sen yapma başkasina para yedir o yapsin sonrada kızı herkesin ortasinda öp ki kız senden etkilensin 😉 😉 😉