Bir defa ismi Merve olan biri böyle yapmaz. Merve deyince aklıma çarpıştığımızda aşık olacağım birisi geliyor.peki ya ondan sonra "ben aslında merveyim seni test etmek için böyle davranmıştım..." derse
Bir defa ismi Merve olan biri böyle yapmaz. Merve deyince aklıma çarpıştığımızda aşık olacağım birisi geliyor.peki ya ondan sonra "ben aslında merveyim seni test etmek için böyle davranmıştım..." derse
ahhh evet bu cümlede çok hoşmuş ciddenOnuda toplum içinde rencide et zaten kimseye bakamaz bile Bacına mı benzettin diyebilirsin
Birde aynı masada pantolon giyen kız mı uzun elbise giyen kıza mı teklif edersin deseler uzun elbise giyen kıza derim )ahhh evet bu cümlede çok hoşmuş cidden
senin kardeşine yapılsa ne hissederdin sözü çok eskidi artık yeni kelimeler gerekiyor
bacınamı benzettin sözü güzelmiş cidden
kot giyen kızlarla senin derdin neee beeeBirde aynı masada pantolon giyen kız mı uzun elbise giyen kıza mı teklif edersin deseler uzun elbise giyen kıza derim )
Derdim yok sadece uzun elbise giyen bayanları ben çok çekici buluyorum. Pantolon giyen kızlarda çekici oluyor ama 2.tercih oluyor. Mesela uzun elbise giyen ve pantolon giyen kız aynı masadaysa, önce uzun elbise giyen kızla kesişirim baktım tık yok bu sefer pantolon giyen kızla kesişirimkot giyen kızlarla senin derdin neee beee
ozaman ben kot giymeye devam edeyim yanı kafam rahat edicekseDerdim yok sadece uzun elbise giyen bayanları ben çok çekici buluyorum. Pantolon giyen kızlarda çekici oluyor ama 2.tercih oluyor. Mesela uzun elbise giyen ve pantolon giyen kız aynı masadaysa, önce uzun elbise giyen kızla kesişirim baktım tık yok bu sefer pantolon giyen kızla kesişirim
Binbir türlü erkek var. Sonuç olarak sen kız ve erkek birbirinin zıttı. Başkasına göre tipi bile değilken başkasına göre Alexis Texas gibi bir kız olabilirsin (Alexis Texas'ın kim olduğuna bakma google'dan)ozaman ben kot giymeye devam edeyim yanı kafam rahat edicekse
ohaaaaaaaaaaaBinbir türlü erkek var. Sonuç olarak sen kız ve erkek birbirinin zıttı. Başkasına göre tipi bile değilken başkasına göre Alexis Texas gibi bir kız olabilirsin (Alexis Texas'ın kim olduğuna bakma google'dan)
merveler zeki olur yapar bence böyle bir şeyBir defa ismi Merve olan biri böyle yapmaz. Merve deyince aklıma çarpıştığımızda aşık olacağım birisi geliyor.
baktıktan sonra okudum o yazıyıSana bakma dedim ben
Altı üstü bikinili kadın yani abartacak birşey yokbaktıktan sonra okudum o yazıyı
aaa piss terbiyesizz 😳😳😳
tabi cnm hiçbirşey yokk melek gibi maşallahAltı üstü bikinili kadın yani abartacak birşey yok
Senden güzelleri varmis dimitabi cnm hiçbirşey yokk melek gibi maşallah