Bir Kızdan Hoşlandığınızı Belli Etmek İçin Naparsınız?

peki ya ondan sonra "ben aslında merveyim seni test etmek için böyle davranmıştım..." derse :D
Bir defa ismi Merve olan biri böyle yapmaz. :( Merve deyince aklıma çarpıştığımızda aşık olacağım birisi geliyor. :F

Onuda toplum içinde rencide et zaten kimseye bakamaz bile :D Bacına mı benzettin diyebilirsin :F :F
ahhh evet bu cümlede çok hoşmuş cidden :F:F:F
senin kardeşine yapılsa ne hissederdin sözü çok eskidi artık yeni kelimeler gerekiyor
bacınamı benzettin sözü güzelmiş cidden :F:F:F

ahhh evet bu cümlede çok hoşmuş cidden :F:F:F
senin kardeşine yapılsa ne hissederdin sözü çok eskidi artık yeni kelimeler gerekiyor
bacınamı benzettin sözü güzelmiş cidden :F:F:F
Birde aynı masada pantolon giyen kız mı uzun elbise giyen kıza mı teklif edersin deseler uzun elbise giyen kıza derim :))

kot giyen kızlarla senin derdin neee beee :F:F:F
Derdim yok sadece uzun elbise giyen bayanları ben çok çekici buluyorum. Pantolon giyen kızlarda çekici oluyor ama 2.tercih oluyor. Mesela uzun elbise giyen ve pantolon giyen kız aynı masadaysa, önce uzun elbise giyen kızla kesişirim baktım tık yok bu sefer pantolon giyen kızla kesişirim :D :D

Derdim yok sadece uzun elbise giyen bayanları ben çok çekici buluyorum. Pantolon giyen kızlarda çekici oluyor ama 2.tercih oluyor. Mesela uzun elbise giyen ve pantolon giyen kız aynı masadaysa, önce uzun elbise giyen kızla kesişirim baktım tık yok bu sefer pantolon giyen kızla kesişirim :D :D
ozaman ben kot giymeye devam edeyim yanı kafam rahat edicekse :F:F:F

Güzel kızsa, hoşlanmışsam kağıda telimi yazar masaya bırakır giderim. :D

Dönerse bizimdir, dönmezse zaten bizim olmamıştır. :D

Vavvv @Çiğdem- aklima süper bi fikir geldi :
Once o kızı insanlarin arasinda küçük düşürmek lazim ama bunu sen yapma başkasina para yedir o yapsin sonrada kızı herkesin ortasinda öp ki kız senden etkilensin 😉 😉 😉
işe yaramaz tahminen dayak yersin @cookies örneğin sihirli annem ve rosalinda