Bir Kızdan Hoşlandığınızı Belli Etmek İçin Naparsınız?

dizimedya

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
721
Puanı
155
diyelim ki bi kızdan hoşlandınız,bu kız arkadaşınızda olabilir?hoşlandığınızı belli etmek için saçınımı çekersiniz?:Fne yaparsınız?

Gözlerine sürekli bakarım ve masum masum süzerim. Devamı o da bakarsa gelir gelmezse boşver :D

Ah @dizimedya ah ah :(
Ne saçı be :F :F
Arkadasimsi yaklaşırim ama o beni alir kankasi yapar erkekler hakkinda falan konuşur dimi ya :T :T
Direkt dudagina yapışırım dicem oda olmaz ya tokat atarsa :(

Seni seviyorum desem ya reddederse :(
Araya arkadas koysam ya o arkadas entrikaci çıkarsa ???

Bilemicim @dizimedya bu konuda ne yapacam valla bilemicem en iyisi Görücü usulü :F

Çok yanlış sormuşsun soruyu :)

Kız arkadaşımsa zaten sevdiğimi belli etmek için, içinde o olan herhangi bir eylem gerçekleştirmem yeterli.

Eğer tanımadığım bir kızsa öncelikle kızla kesişirim kızdan elektrik alırsam giderim yanına yada gizliden takip eder tenha bir yerde yakalarım :D (yada kelimesinden sonra fantastik hikayeye girer. Misal periler, sihirli annem gibi :F :F )

@kaan955

Çok yanlış sormuşsun soruyu :)

Kız arkadaşımsa zaten sevdiğimi belli etmek için, içinde o olan herhangi bir eylem gerçekleştirmem yeterli.

Eğer tanımadığım bir kızsa öncelikle kızla kesişirim kızdan elektrik alırsam giderim yanına yada gizliden takip eder tenha bir yerde yakalarım :D (yada kelimesinden sonra fantastik hikayeye girer. Misal periler, sihirli annem gibi :F :F )

@kaan955

Tenha yerdenmi yakalarsin bak iyi fikirmis deneyebilirim :A :A

Ah @dizimedya ah ah :(
Ne saçı be :F :F
Arkadasimsi yaklaşırim ama o beni alir kankasi yapar erkekler hakkinda falan konuşur dimi ya :T :T
Direkt dudagina yapışırım dicem oda olmaz ya tokat atarsa :(

Seni seviyorum desem ya reddederse :(
Araya arkadas koysam ya o arkadas entrikaci çıkarsa ???

Bilemicim @dizimedya bu konuda ne yapacam valla bilemicem en iyisi Görücü usulü :F
Sen bayan mıydın ya ?

Tüm tweetlerini favlarım -ki yapmışlığım var :F- Daha açık ne yapayım :D