Facebook amcayı nasıl unuttum ben ya, tamamdır çok teşekkürler. Bu arada onun hikayesinin anlatılacağı bir yeni sezon falan, yok yok imkansız. @bazingaPeri'nin tabletten Facebook paylaşımı okuyan babası.
Facebook amcayı nasıl unuttum ben ya, tamamdır çok teşekkürler. Bu arada onun hikayesinin anlatılacağı bir yeni sezon falan, yok yok imkansız. @bazingaPeri'nin tabletten Facebook paylaşımı okuyan babası.
Hikayenin merkezinde olmaz tabii de yani illa genişleteceklerdir. Mesela Sinan'ın ailesi de çok havada, orada da bir genişleme potansiyeli var.Facebook amcayı nasıl unuttum ben ya, tamamdır çok teşekkürler. Bu arada onun hikayesinin anlatılacağı bir yeni sezon falan, yok yok imkansız. @bazinga
Kimin öleceğini bile bildiğimiz şu dizide başımıza gelen olaya bak.Sherlock'tan nasıl kaçar böyle bir şey.
Ben dizinin tek sezonluk olduğunu düşünüyorum. İkinci sezon gelse bile Fargo'daki formül uygulanır bence, tamamen bambaşka oyuncular, karakterler ve hikayeler şeklinde.Hikayenin merkezinde olmaz tabii de yani illa genişleteceklerdir. Mesela Sinan'ın ailesi de çok havada, orada da bir genişleme potansiyeli var.
Siteye ilk kez adım attığıma eminim sanırım. Online el emeği, göz nuru.Teşekkürler, ilk kez mi gördün ya bunca yılda.
Bana nedense ikinci sezon kesin olacak izlenimi vardı pek çok şey. Yanılıyor da olabilirim tabii, zaman gösterecek.Kimin öleceğini bile bildiğimiz şu dizide başımıza gelen olaya bak.
Ben dizinin tek sezonluk olduğunu düşünüyorum. İkinci sezon gelse bile Fargo'daki formül uygulanır bence, tamamen bambaşka oyuncular, karakterler ve hikayeler şeklinde.
Bana da tam tersiymiş gibi geldi. Doğru bir örnek mi tam bilemiyorum ama bazı filmler vardır, karakterin veya karakterlerin hayatlarına gireriz sonra çıkarız ama her şey tam anlamıyla sonlanmaz. Burada da o tarz bir işleniş ve amaç vardı bence. Zaten çoğu karakterin hikayesi sonlandırıldı diyebiliriz, Sinan gibi birkaç karakter bir tık yüzeysel kaldı sadece ama onların da hikayeye etkileri daha azdı zaten. Tabii şu an bunu hiçbirimiz kesin olarak bilemiyoruz, dediğin gibi zaman ve Berkun Oya gösterecek.Bana nedense ikinci sezon kesin olacak izlenimi vardı pek çok şey. Yanılıyor da olabilirim tabii, zaman gösterecek.
Teşekkür ederim Sherlock beyciğim. Siz de çok güzel yazmışsınız.
Doktor Hanım görsün de psikiyatrist nasıl olunur öğrensin. Mimikleri, hastaya yaklaşımı, o soğukluğu gerçek olan. Defne Kayalar da harika yansıtmış.Kırmızı Oda kısmı için söylüyorum: Doktor Hanım >>>> Peri En azından onun gibi ayrımcı değil canım doktorum.
Ahahah aynen o sahnede ben de güldüm saçma sapan kırdı gitti. Evet baya iyiydi, Twitter’da zaten Kürtçe bildiğini yazanlar var ondan bu kadar iyi konuştu galiba. Tülin Özen 2 cümle Kürtçe konuştu ama o kadar cringe bir sahneydi ki. Ezberden hızlı hızlı söylemişti.Karakterlerden bahsetmedim ama Gülan Peri oradayken Gülbin'in odasını dağıtıp çıktığında çok komikti nedense. Kürtçe'si de baya iyiymiş, hızlı konuştu ama her şeyi anlayabildim çok şükür. @Dosi Kurmanci konuşuyorlardı, sende anlarsın illa ki.
Bu arada Meryem Sinan'a aşık değil miydi? Evlilik teklifi Hilmi'den mi geldi acaba?
İşte Meryem Sinan'a aşık diye gösterdiler önce. Meryem kime aşık anlamadım hala.Teşekkür ederim Sherlock beyciğim. Siz de çok güzel yazmışsınız.
Kendisine gerçekleri bir kez daha hatırlattım ondan sinirlenir.
Doktor Hanım görsün de psikiyatrist nasıl olunur öğrensin. Mimikleri, hastaya yaklaşımı, o soğukluğu gerçek olan. Defne Kayalar da harika yansıtmış.
Ahahah aynen o sahnede ben de güldüm saçma sapan kırdı gitti. Evet baya iyiydi, Twitter’da zaten Kürtçe bildiğini yazanlar var ondan bu kadar iyi konuştu galiba. Tülin Özen 2 cümle Kürtçe konuştu ama o kadar cringe bir sahneydi ki. Ezberden hızlı hızlı söylemişti.
Evet Hilmi’den geldi. Zaten Meryem’e daha önce de o çikolatadan hediye etmişti ya, şimdi çikolata paketinde yüzük vardı işte.
Ben varım.Vay be..... Foruma bak...
İzlemeyen kalmamış ben hariç
Senki 7-24; 3 farklı alandan dizi izleyen Emre 😱Ben varım.