Bir Ülkeyi Daha Fethetti

Fokunu çıkarıyorsan o fanlıktır :X
ne alakası var :A my normal zamanda en yakın rakibini 3 e katlayarak en çok haber olan dizi oliyi eee tüm haberlerini ben açıyorsam o diğerlerinin ilgisizliği ya da diziye karşı hazımsızlığı ya da yavaşlığı :X

emre seni bir ara My özel editör yapacaklardı ne oldu ?@Forumdash :D
kösem başlayınca ikisini birleştirip yapacakalr:F

ne alakası var :A my normal zamanda en yakın rakibini 3 e katlayarak en çok haber olan dizi oliyi eee tüm haberlerini ben açıyorsam o diğerlerinin ilgisizliği ya da diziye karşı hazımsızlığı ya da yavaşlığı :X

kösem başlayınca ikisini birleştirip yapacakalr:F
şaka maka , Emre sen bir mesajında editörlük sistemine karşıydın , hala öyle misin ? :D

@xemrexxx biraz zaman ayırsanda şunun bir araştırmasını yapsan, gerçekten merak ediyorum en çok ne için seyrediyorlar diziyi Halit Ergenç'in oyunculuğu mu, Hürrem'in güzelliği mi yoksa dizide yaşanan entrikalar için mi ya da tarihe meraklı oldukları için mi bunun cevabını hiç öğrenemedik.:X

@xemrexxx biraz zaman ayırsanda şunun bir araştırmasını yapsan, gerçekten merak ediyorum en çok ne için seyrediyorlar diziyi Halit Ergenç'in oyunculuğu mu, Hürrem'in güzelliği mi yoksa dizide yaşanan entrikalar için mi ya da tarihe meraklı oldukları için mi bunun cevabını hiç öğrenemedik.:X
o kadarını anlamak için sosyal medyada falan takip etmek lazım :X

geçenlerde yunan sitelerinde okudum :X meryem gidince diziyi bırakan çok olmuş en azından yorumlarda öyle diyor :X
Meryem gibi karakter bir daha gelmez dizi piyasasına, öyle güçlü bir karakter olamaz ya. Biz alışmışız sürekli, ağlayan zırlayan ezik karakterlere.:X

Meryem gibi karakter bir daha gelmez dizi piyasasına, öyle güçlü bir karakter olamaz ya. Biz alışmışız sürekli, ağlayan zırlayan ezik karakterlere.:X
kösemi kim seçecekler merak ediyorum hürrem rusların gözdesi olmuştu kösem de yunanlı olduğundan yunanlıların gözdesi olacak gibi :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919