ne alakası varFokunu çıkarıyorsan o fanlıktır![]()
kösem başlayınca ikisini birleştirip yapacakalremre seni bir ara My özel editör yapacaklardı ne oldu ?@Forumdash![]()
ne alakası varFokunu çıkarıyorsan o fanlıktır![]()
kösem başlayınca ikisini birleştirip yapacakalremre seni bir ara My özel editör yapacaklardı ne oldu ?@Forumdash![]()
şaka maka , Emre sen bir mesajında editörlük sistemine karşıydın , hala öyle misin ?ne alakası varmy normal zamanda en yakın rakibini 3 e katlayarak en çok haber olan dizi oliyi eee tüm haberlerini ben açıyorsam o diğerlerinin ilgisizliği ya da diziye karşı hazımsızlığı ya da yavaşlığı
kösem başlayınca ikisini birleştirip yapacakalr![]()
tabisi de karşıyımşaka maka , Emre sen bir mesajında editörlük sistemine karşıydın , hala öyle misin ?![]()
bir kez başvuru yapmışsın ama , yalan söyleme şimditabisi de karşıyım![]()
o moderatörlük içindi editörlük değilbir kez başvuru yapmışsın ama , yalan söyleme şimdi![]()
![]()
anladımo moderatörlük içindi editörlük değil![]()
karadayısını övecek haber aramaya gitmiştiranladımbu arada forumdash pes etti galiba
![]()
anladımbu arada forumdash pes etti galiba
![]()
Konu açmıcam da konu uplatacamkaradayısını övecek haber aramaya gitmiştir![]()
vışşhh meluna bak sen hele 😱Konu açmıcam da konu uplatacamOnu arıyorum
![]()
ne be sana hit kazandıracamvışşhh meluna bak sen hele 😱
o kadarını anlamak için sosyal medyada falan takip etmek lazım@xemrexxx biraz zaman ayırsanda şunun bir araştırmasını yapsan, gerçekten merak ediyorum en çok ne için seyrediyorlar diziyi Halit Ergenç'in oyunculuğu mu, Hürrem'in güzelliği mi yoksa dizide yaşanan entrikalar için mi ya da tarihe meraklı oldukları için mi bunun cevabını hiç öğrenemedik.![]()
Saraylara takılara ve kıyafetlere her kadın hayran %70 onun etkisi vardır.o kadarını anlamak için sosyal medyada falan takip etmek lazım![]()
geçenlerde yunan sitelerinde okudumSaraylara takılara ve kıyafetlere her kadın hayran %70 onun etkisi vardır.![]()
Meryem gibi karakter bir daha gelmez dizi piyasasına, öyle güçlü bir karakter olamaz ya. Biz alışmışız sürekli, ağlayan zırlayan ezik karakterlere.geçenlerde yunan sitelerinde okudummeryem gidince diziyi bırakan çok olmuş en azından yorumlarda öyle diyor
![]()
kösemi kim seçecekler merak ediyorum hürrem rusların gözdesi olmuştu kösem de yunanlı olduğundan yunanlıların gözdesi olacak gibiMeryem gibi karakter bir daha gelmez dizi piyasasına, öyle güçlü bir karakter olamaz ya. Biz alışmışız sürekli, ağlayan zırlayan ezik karakterlere.![]()