Bir Ülkeyi Daha Fethetti

Habeine edit oğlum :F:F

O tablo eyting değil internette izlenme sayısıymış(LNK GO'daki) :F Git o blogun mayıs ayına tıkla bak var konudaki tablo ama reyting olarak değil izlenme olarak:A

@destere @mrt-06 @Çiğdem- @ozgur2113 @sürgünüm @*YıldırıM* @gözlemci @ABAY_06 @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Ahmad @Reytinger @KayıpSehir @yatutarsa @HachiKo @xBUGRAx @denizz19
de get kanalın sitesine mi inanıcam sana mı inanıcam :F

de get kanalın sitesine mi inanıcam sana mı inanıcam :F
O bloga git kendin bak nasılsa bil,yon adresi:X Yalan söylecek halimiz yok. Yazıda bolcana LNK GO ve izlenme paylaşilma kelimeleri geçiyor çevirdiğimde:F

Kanal belki kendi sitesinde LNK GO'yu övüyordur:A

O bloga git kendin bak nasılsa bil,yon adresi:X Yalan söylecek halimiz yok. Yazıda bolcana LNK GO ve izlenme paylaşilma kelimeleri geçiyor çevirdiğimde:F

Kanal belki kendi sitesinde LNK GO'yu övüyordur:A
kanalın sitesinde 6 mayıs reytingi diye geçiyi bloglar beni ilgilendirmiyi :A

kanalın sitesinde 6 mayıs reytingi diye geçiyi bloglar beni ilgilendirmiyi :A
aha al kanalın kendi sitesinde de demiş.Hiç bişey anlamıyorsak bile Google Analitycs diyor burdan bari anlayalım:F

Google bildiğim kadariyla reyting işine girmedi daha:X

al herkes çevirsin anladiğini yazsın:X
http://lnk.lnkgo.lt/naujiena/2306/uzfiksuotas-lnk-go-augimas

aha @xemrexxx

2XFpWeJ.png

Noldu?? :X

Bu arada sen de çevir anladiğini yaz konuya :F İnan anket açıcam nerdeyse @xemrexxx :F
aç ben kanalın sitesindekine bakarım :F face sayfasında da var :F

ayrıca dediğin çok saçma hangi ülkenin yüzde 10u netten dizi izler :F trkiyede 7.5 milyon izlenen dizi mi var :F abd de 30 milyon indirilen dizi mi var:F

habere 1 cümlelik @Forumdash versiyonu ekledim :F @Harunnn60

ayrıca dediğin çok saçma hangi ülkenin yüzde 10u netten dizi izler :F trkiyede 7.5 milyon izlenen dizi mi var :F abd de 30 milyon indirilen dizi mi var:F

Hah tamam konunun linkini de at isteyen kendi çevirsin baksın ne yazıyor:F Doğru oldugunu sen de biliyorsun ama inat ediyorsun (sanki tanımıyorum seni:A) :X

Hah tamam konunun linkini de at isteyen kendi çevirsin baksın ne yazıyor:F Doğru oldugunu sen de biliyorsun ama inat ediyorsun (sanki tanımıyorum seni:A) :X
emre konuna kilit vurdurulabilir galiba :D

ne uğraşıcam kanalın sitesine gir bul :A ayrıca dediğin gibi olsa daha şaşalı bir başlık atarım ülkenin 10da 1i netten my izlemiş olur :A

fan takımının elemi kederi bunlar hep :F
Sana çevir demedim zaten:X Kanalın sitesinin linkini ekle konuya (isteyen çevirsin) diyorum:X

@Harunnn60 konu kitletmem isteyerek yapmamiş zaar:F

@Forumdash iyi ki moderatör filan değilsin , uğraşırdın bizle baya :D
Yanliş haberse uğraşirdim😛
kafasına göre karadayı konusu açardı :F
Önce bi haberi çevirirdim tabi :F:F

Sana çevir demedim zaten:X Kanalın sitesinin linkini ekle konuya (isteyen çevirsin) diyorum:X

@Harunnn60 konu kitletmem isteyerek yapmamiş zaar:F

Yanliş haberse uğraşirdim😛

Önce bi haberi çevirirdim tabi :F:F
çevirsen nolacak 4-5 reyting alan diziye reyting rekoru diye konu açardın :F

Buldugum halde açtim mi?? Yooo
Sen kendin gocundun gittin abartılıyor ediliyor diye kendin açtin :T: Senin kadar fanlık yapmıyorum.Yaptiğim fanlık sana inat oluyor bazen:A

Açsın da haber yok ki :A
ben tek bir dizinin fanıyım ona da fanlı kdenmez haber çıkıyor açıyoruz :A