intel falan bir şeyler yazıyor.@S.G.A.T. bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir orada yazar. Azerbaycanda farklı olacak değil ya.![]()
intel falan bir şeyler yazıyor.@S.G.A.T. bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir orada yazar. Azerbaycanda farklı olacak değil ya.![]()
Teknolojik konular bu foruma fazla abi birde bana yaşlı dersiniz.intel falan bir şeyler yazıyor.Kullandım oy gidiyorum.
![]()
Dur bakacamBilgisayarıma sağ tıkla özelliklere bas. Orada da yazıyor.![]()
Ayyy yok be allah korusun ben bile korkuyorum patlyacak diye,bayağı eskidi benimde fandan ateş çıkıyor aradaNerede o günler PC patlasa yangın çıksa cadoloz yanarak can verse![]()
Diziler, spor haberleri neyimize yetmiyor şunlarla uğraştırıyorsun biziTeknolojik konular bu foruma fazla abi birde bana yaşlı dersiniz.![]()
Devir çip devri yazılım devri Serhanım bunları da bilmek gerek.Diziler, spor haberleri neyimize yetmiyor şunlarla uğraştırıyorsun biziBana intelinden mintelinden klavyeye basınca her şeye giriyor, film izleyebiliyorum yeter
![]()
Tamam hayatımSüpersin.Hemen şimdi AMD seçeneğini anketten işaretle o zaman.
![]()
Tablet kullanıyorsan büyük ihtimal Atom işlemcidir onu işaretleyebilirsin.Bilgisayar kullanmıyorum.![]()
Hayır onu da kullanmıyorum. Telefonla her işimi görüyorum çok şükür.Tablet kullanıyorsan büyük ihtimal Atom işlemcidir onu işaretleyebilirsin.![]()
O da ARM işlemcidir keşke ekleseydim ankete.Hayır onu da kullanmıyorum. Telefonla her işimi görüyorum çok şükür.![]()
Tamam Diğer'i işaretliyorum ve belirtiyorum:O da ARM işlemcidir keşke ekleseydim ankete.![]()
Eski bilgisayarım i7, şu an kullandığım macbook i5.O değil de hala i7 diyen çıkmadı ama @bazinga'dan umutluyum onda bi İ7'ci havası var. Turbolu falan yazıyor gibi sanki.![]()