Teknolojik konular bu foruma fazla abi birde bana yaşlı dersiniz.intel falan bir şeyler yazıyor.Kullandım oy gidiyorum.
Dur bakacamBilgisayarıma sağ tıkla özelliklere bas. Orada da yazıyor.
Ayyy yok be allah korusun ben bile korkuyorum patlyacak diye,bayağı eskidi benimde fandan ateş çıkıyor aradaNerede o günler PC patlasa yangın çıksa cadoloz yanarak can verse
Diziler, spor haberleri neyimize yetmiyor şunlarla uğraştırıyorsun biziTeknolojik konular bu foruma fazla abi birde bana yaşlı dersiniz.
Devir çip devri yazılım devri Serhanım bunları da bilmek gerek.Diziler, spor haberleri neyimize yetmiyor şunlarla uğraştırıyorsun biziBana intelinden mintelinden klavyeye basınca her şeye giriyor, film izleyebiliyorum yeter
Tamam hayatımSüpersin.Hemen şimdi AMD seçeneğini anketten işaretle o zaman.
Tablet kullanıyorsan büyük ihtimal Atom işlemcidir onu işaretleyebilirsin.Bilgisayar kullanmıyorum.
Hayır onu da kullanmıyorum. Telefonla her işimi görüyorum çok şükür.Tablet kullanıyorsan büyük ihtimal Atom işlemcidir onu işaretleyebilirsin.
O da ARM işlemcidir keşke ekleseydim ankete.Hayır onu da kullanmıyorum. Telefonla her işimi görüyorum çok şükür.
Tamam Diğer'i işaretliyorum ve belirtiyorum:O da ARM işlemcidir keşke ekleseydim ankete.
Eski bilgisayarım i7, şu an kullandığım macbook i5.O değil de hala i7 diyen çıkmadı ama @bazinga'dan umutluyum onda bi İ7'ci havası var. Turbolu falan yazıyor gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?