Noyan'ın Tankut ile oynadığı sahneye cuk oturmuş. Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim.Hahahahaa videolar ve müzikler uyumu güldürdü
Bende ya ona çok müzik uydurdularNoyan'nın Tankut ile oynadığı sahneye cuk oturmuş. Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim.
Video bitti yine Tolga Zengin gerçeğiyle baş başayız. Bir türlü aklımdan çıkmıyor, kafamdan atamıyorum. Gece 4 bira içtim yok yine gözümünden önünden o topa çıkmaması gitmiyor.Bende ya ona çok müzik uydurdular
Evet abi ya adam bizi bitirmek için gelmiş resmen.Video bitti yine Tolga Zengin gerçeğiyle baş başayız. Bir türlü aklımdan çıkmıyor, kafamdan atamıyorum. Gece 4 bira içtim yok yine gözümünden önünden o topa çıkmaması gitmiyor.
aynen ya poff.2 şarkı okut yeter.orada 4 kişi var. 4üne verdiği süre kadar koraya veriyor.yeter abi şarkı söyletmeyin artık.
Ben bu videoyu 10 defa izlerim harbi çok müthiş ya.
Cidden çuk oturmuş youtubede izlenme rekoru kıracaktırBen bu videoyu 10 defa izlerim harbi çok müthiş ya.
aaaa beyaz showamı gidiyorsun el salla kameralara cnm @vadikızı kim olduğunu bilemicek ama ben bilicem diyip gece gece ortalığı karıştırayımHaftaya kısmetse programı canlı izleyeceğim (İnşallah ) Sizde TV'den izlersiniz artık.
Program nasıl gidiyor?aaaa beyaz showamı gidiyorsun el salla kameralara cnm @vadikızı kim olduğunu bilemicek ama ben bilicem diyip gece gece ortalığı karıştırayım
İnşallah kısmet olursa haftaya gideceğiz sınıfça. Bakalım canlı izlemek nasıl bir duygu bende tadacağım.aaaa beyaz showamı gidiyorsun el salla kameralara cnm @vadikızı kim olduğunu bilemicek ama ben bilicem diyip gece gece ortalığı karıştırayım